Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
60-120 min
250 g smør
250 g farin
125 g lys sirup
3 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt allehånde
500 g Gestus hvedemel
3 spsk. finthakket rosmarin
1 spsk. skal fra appelsin
150 g mandler fra Gestus
25 g usaltede pistaciekerner
2 tsk. potaske
1 spsk. koldt vand

Luksus med Gestus: Brunkager med et pift af appelsin og allehånde

Sådan skal du gøre: 

Kog smør, sirup og sukker. Opløs potaske i vand, og rør i massen. Når massen er lunken, blandes smuttede og hakkede mandler, hakkede pistaciekerner, rosmarin, appelsin i. Bland derefter kanel, ingefær og allehånde i hvedemelet. Ælt, til dejen er ensartet. Rul dejen til tre ruller med en diameter på fire centimeter, og lad dem hvile i køleskabet til næste dag. Skær tynde skiver af rullen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag brunkagerne i otte til 10 minutter ved 180 °C, og afkøl på en bagerist.

 

Næringsindhold pr. 100 g:

1.897,6 kJ / 453,3 Kcal

Protein: 6,6 g

Kulhydrat: 58,9 g

Fedt: 21,8 g

 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN