Det skal du bruge
0-30 min
2 spsk neutral olie
25 g friskrevet ingefær
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
1 tsk røget paprika
1 tsk cayennepeber
600 g kyllingeinderfilet
1 ds hakket tomat
2 dl grønsagsbouillon
400 g kogte kidneybønner, skyllet og drænet
200 g porrer
200 g broccoli
200 g squash
1 tsk salt
Pynt:
1 dl creme fraiche 18 %
1 dl koriander
Mexicansk one pot med kylling

Mexicansk one pot med kylling

Sådan skal du gøre: 

Skær kyllingeinderfilet i mundrette stykker. Varm en gryde op med olie. Sauter friskrevet ingefær i 2 minutter. Kom de øvrige tørre ingredienser i og lad det blive varmt, så smagen i krydderierne forstærkes. Kom kyllingeinderfilet i gryden og sauter i 3 minutter, til krydderier og kylling er vendt godt rundt. Tilsæt derefter hakket tomat, grønsagsbouillon, kidneybønner, porrer skåret i ringe, små broccolibuketter og squash skåret i tern. Lad det hele småkoge i 15 minutter.

Smag til med salt og servér i dybe skåle med creme fraiche og koriander.

 

Energi pr. person: 1885 kJ/449 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Fedt: 2,5 g

Kulhydrat: 5,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN