HjemOpskrifterMexicansk one pot med kylling

Mexicansk one pot med kylling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • revet frisk ingefær25 g
  • smagsneutral olie2 spsk
  • stødt spidskommen1 tsk
  • stødt kanel1 tsk
  • røget paprika1 tsk
  • cayennepeber1 tsk
  • kyllingeinderfileter600 g
  • flået tomat1 dåse
  • grøntsagsbouillon2 dl
  • kogte kidneybønner400 g
  • porrer200 g
  • broccoli200 g
  • grønne squash200 g
  • salt1 tsk
pynt
  • Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%1 dl
  • frisk koriander1 bæger

Sådan gør du

  • 1.
    Skær kyllingeinderfilet i mundrette stykker.

  • 2.
    Varm en gryde op med olie.

  • 3.
    Sauter friskrevet ingefær i 2 minutter.

  • 4.
    Kom de øvrige tørre ingredienser i og lad det blive varmt, så smagen i krydderierne forstærkes.

  • 5.
    Kom kyllingeinderfilet i gryden og sauter i 3 minutter, til krydderier og kylling er vendt godt rundt.

  • 6.
    Tilsæt derefter hakket tomat, grønsagsbouillon, kidneybønner, porrer skåret i ringe, små broccolibuketter og squash skåret i tern.

  • 7.
    Lad det hele småkoge i 15 minutter.

  • 8.
    Smag til med salt og servér i dybe skåle med creme fraiche og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7011 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
294 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.2 g
Protein: 46.9 %8.1 g
Kulhydrat: 23.2 %4.0 g
Fedt: 29.9 %2.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;