Mexicansk one pot med kylling

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Mexicansk one pot med kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk neutral olie25 g friskrevet ingefær1 tsk spidskommen1 tsk kanel1 tsk røget paprika1 tsk cayennepeber600 g kyllingeinderfilet1 ds hakket tomat2 dl grønsagsbouillon400 g kogte kidneybønner, skyllet og drænet200 g porrer200 g broccoli200 g squash1 tsk saltPynt:1 dl creme fraiche 18 %1 dl koriander

Sådan gør du

Skær kyllingeinderfilet i mundrette stykker. Varm en gryde op med olie. Sauter friskrevet ingefær i 2 minutter. Kom de øvrige tørre ingredienser i og lad det blive varmt, så smagen i krydderierne forstærkes. Kom kyllingeinderfilet i gryden og sauter i 3 minutter, til krydderier og kylling er vendt godt rundt. Tilsæt derefter hakket tomat, grønsagsbouillon, kidneybønner, porrer skåret i ringe, små broccolibuketter og squash skåret i tern. Lad det hele småkoge i 15 minutter.

Smag til med salt og servér i dybe skåle med creme fraiche og koriander.

 

Energi pr. person: 1885 kJ/449 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Fedt: 2,5 g

Kulhydrat: 5,0 g