Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Mexicansk one pot med kylling
Mexicansk one pot med kylling
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
revet frisk ingefær
25 g
smagsneutral olie
2 spsk
stødt spidskommen
1 tsk
stødt kanel
1 tsk
røget paprika
1 tsk
cayennepeber
1 tsk
kyllingeinderfileter
600 g
flået tomat
1 dåse
grøntsagsbouillon
2 dl
kogte kidneybønner
400 g
porrer
200 g
broccoli
200 g
grønne squash
200 g
salt
1 tsk
pynt
Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
1 dl
frisk koriander
1 bæger
Sådan gør du
1.
Skær kyllingeinderfilet i mundrette stykker.
2.
Varm en gryde op med olie.
3.
Sauter friskrevet ingefær i 2 minutter.
4.
Kom de øvrige tørre ingredienser i og lad det blive varmt, så smagen i krydderierne forstærkes.
5.
Kom kyllingeinderfilet i gryden og sauter i 3 minutter, til krydderier og kylling er vendt godt rundt.
6.
Tilsæt derefter hakket tomat, grønsagsbouillon, kidneybønner, porrer skåret i ringe, små broccolibuketter og squash skåret i tern.
7.
Lad det hele småkoge i 15 minutter.
8.
Smag til med salt og servér i dybe skåle med creme fraiche og koriander.
Gryderet
Fjerkræ
Hurtig
Hovedret
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7011 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
294 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
2.2 g
Protein:
46.9 %
8.1 g
Kulhydrat:
23.2 %
4.0 g
Fedt:
29.9 %
2.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;