HjemOpskrifterMexicansk one pot med kylling

Mexicansk one pot med kylling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g revet frisk ingefær
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk cayennepeber
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • 1 dåse flået tomat
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 400 g kogte kidneybønner
  • 200 g porrer
  • 200 g broccoli
  • 200 g grønne squash
  • 1 tsk salt
pynt
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kyllingeinderfilet i mundrette stykker.

  • 2.
    Varm en gryde op med olie.

  • 3.
    Sauter friskrevet ingefær i 2 minutter.

  • 4.
    Kom de øvrige tørre ingredienser i og lad det blive varmt, så smagen i krydderierne forstærkes.

  • 5.
    Kom kyllingeinderfilet i gryden og sauter i 3 minutter, til krydderier og kylling er vendt godt rundt.

  • 6.
    Tilsæt derefter hakket tomat, grønsagsbouillon, kidneybønner, porrer skåret i ringe, små broccolibuketter og squash skåret i tern.

  • 7.
    Lad det hele småkoge i 15 minutter.

  • 8.
    Smag til med salt og servér i dybe skåle med creme fraiche og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7040 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
295 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 46.7 %8.1 g
Kulhydrat: 23.1 %4.0 g
Fedt: 30.2 %2.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;