Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Nakkekotelet med polenta
Nakkekotelet med polenta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
frisk salvie
1 stk
grisekoteletter
4 stk
fed hvidløg
3 stk
minut polenta (forkogt, groftmalet majsmel)
700 g
hønsebouillon
3 liter
parmigiano reggiano
50 g
olivenolie
1 dl
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Gnid koteletterne godt med salvie, olivenolie, 2 fed hvidløg, salt og peber.
2.
Hak hvidløg og timian.
3.
Riv parmesanen groft.
4.
Sæt bouillonen over på blusset.
5.
Varm olie på en pande og steg koteletterne ca. 3-4 min på hver side.
6.
Tag dem af og lad dem trække 10 min.
7.
Når bouillonen koger tilsættes timian, hakket hvidløg, parmesan, sherryeddike og olivenolie.
8.
Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18167 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
417 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.5 g
Protein:
16.4 %
4.0 g
Kulhydrat:
50.3 %
12.3 g
Fedt:
33.3 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;