HjemOpskrifterNakkekotelet med polenta

Nakkekotelet med polenta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • frisk salvie1 stk
  • grisekoteletter4 stk
  • fed hvidløg3 stk
  • minut polenta (forkogt, groftmalet majsmel)700 g
  • hønsebouillon3 liter
  • parmigiano reggiano50 g
  • olivenolie1 dl
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Gnid koteletterne godt med salvie, olivenolie, 2 fed hvidløg, salt og peber.

  • 2.
    Hak hvidløg og timian.

  • 3.
    Riv parmesanen groft.

  • 4.
    Sæt bouillonen over på blusset.

  • 5.
    Varm olie på en pande og steg koteletterne ca. 3-4 min på hver side.

  • 6.
    Tag dem af og lad dem trække 10 min.

  • 7.
    Når bouillonen koger tilsættes timian, hakket hvidløg, parmesan, sherryeddike og olivenolie.

  • 8.
    Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18167 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
417 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.5 g
Protein: 16.4 %4.0 g
Kulhydrat: 50.3 %12.3 g
Fedt: 33.3 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;