Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Nakkekotelet med polenta
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
4 svinekoteletter1 kvist timian3 fed hvidløg700 g polenta3 l hønsebouillon50 g parmesanost1 dl olivenoliesalt + peber
Sådan gør du
Gnid koteletterne godt med salvie, olivenolie, 2 fed hvidløg, salt og peber.
Hak hvidløg og timian. Riv parmesanen groft.
Sæt bouillonen over på blusset.
Varm olie på en pande og steg koteletterne ca. 3-4 min på hver side.
Tag dem af og lad dem trække 10 min.
Når bouillonen koger tilsættes timian, hakket hvidløg, parmesan, sherryeddike og olivenolie.
Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube