Fyld:
Skræl æblerne og skær dem i små tern (ca. 2 cm) kassér skræl og kernehuse.
2.
Vend æblerne med sukker, evt. majsstivelse og citronsaft og fyld dem i en tærteform (ca. 24 cm)
Crumble:
Smelt smørret.
3.
Blend mel, sukker, havregryn og salt sammen i en skål.
4.
Rør det smeltede smør i og fyld crumble på toppen af æblerne.
5.
Bag kagen i ca. 45 minutter, eller til toppen er sprød og æblerne møre.
6.
Servering:
Servér din crumble varm eller lun, med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.
7.
TIP: Du kan krydre æblerne med fx stødt kanel eller kardemomme, hvis du har lyst.
8.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.