Rør hvedemel og squash i gærblandingen og ælt dejen glat med groft mel.
4.
Husk at der er lidt forskel på hvor meget mel, du skal bruge.
5.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45-60 minutter eller natten over på køl.
6.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og skær den ud til 10-12 styk med en dejskraber eller en smørkniv, så får du flade, firkantede boller, der er gode til f.eks. sandwiches.
7.
Sæt dem på bagepapir og lad dem efterhæve i 30-45 minutter.
8.
Pensl bollerne med æg pisket med lidt koldt vand, top dem med græskarkerner og bag dem ved 200 grader i 10-15 minutter.
9.
Afkøl og nyd.
10.
TIP: Du kan også tilsætte kogte, moste hvide bønner til dejen, hvis du vil.
11.
Det holder bollerne saftige i længere tid.
12.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.