HjemOpskrifterOreo cheesecake

Oreo cheesecake

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
  • smeltet smør25 g
  • Oreo21 stk
  • flødeost naturel300 g
  • Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%150 g
  • kornene fra en vaniljestang1 stk
  • sukker70 g
  • friskpresset citronsaft0.5 tsk
  • jordbær1 bakke

Sådan gør du

  • 1.
    15 Oreos kiks smuldres.

  • 2.
    Herefter blandes de med smør og presses ned i en springform.

  • 3.
    Sæt kagebunden på køl.

  • 4.
    Pisk flødeost, cremefraiche, vanilje, sukker og citronsaft grundigt så det bliver dejlig luftigt.

  • 5.
    Hak de resterende 6 oreos groft (eller fint) og kom dem ned i osteblandingen og rør det sammen.

  • 6.
    Nu skal osteblandingen fordeles jævnt over kagenbunden og pyntes.

  • 7.
    Kagen skal stå på køl et par timer eller gerne natten over.

  • 8.
    Før servering pyntes med jordbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11220 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1079 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 5.1 %3.2 g
Kulhydrat: 40.2 %25.5 g
Fedt: 54.7 %15.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;