Ovnbagt laks med tatarsauce

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk laks á 150-200 g2 hårdkogte æg2 dl syltede agurker1 dl mayonnaise1 dl creme fraiche0.5 bdt hakket persille0.5 bdt hakket dild1 spsk dijon sennep3 spsk æbleeddikeSalt + peber

Sådan gør du

  1. Hak æg og syltede agurker groft.
  2. Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og æbleeddike.
  3. Kom de hakkede æg og agurker i.
  4. Vend dild og persille i og stil på køl.
  5. Tænd ovnen på 180 grader.
  6. Kom lidt citronsaft, olie, salt og peber på fisken.
  7. Bages i ovnen i ca. 10-12 min.

Server fisken med tatarsaucen og f.eks. dampede nye kartofler.

 

Energi pr. person: 2679 Kj/638 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,0 g
Kulhydrat: 2,0 g

Fedt: 15,0 g