HjemOpskrifterOvnbagt laks med tatarsauce

Ovnbagt laks med tatarsauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • laksefileter á 150-200 g4 stk
  • hårdkogte æg2 stk
  • syltede agurker2 dl
  • mayonnaise1 dl
  • Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%1 dl
  • hakket kruspersille0.5 bundt
  • hakket frisk dild0.5 bundt
  • dijonsennep1 spsk
  • æbleeddike3 spsk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Hak æg og syltede agurker groft.

  • 2.
    Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og æbleeddike.

  • 3.
    Kom de hakkede æg og agurker i.

  • 4.
    Vend dild og persille i og stil på køl.

  • 5.
    Tænd ovnen på 180 grader.

  • 6.
    Kom lidt citronsaft, olie, salt og peber på fisken.

  • 7.
    Bages i ovnen i ca. 10-12 min.

  • 8.
    Server fisken med tatarsaucen og f.eks. dampede nye kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8958 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
836 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.4 g
Protein: 23 %11.3 g
Kulhydrat: 6.6 %3.2 g
Fedt: 70.4 %15.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;