Ovnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Ovnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stk hamburgerryg (1000g)Coleslaw:300 g rød spidskål (eller grøn spidskål)300 g gulerødder1 rødløg 1 dl hakket persilleDressing:2 dl drænet yoghurt 3,5 %1 dl mayonnaise2 tsk dijonsennep1/2 tsk spidskommen1 spsk lys eddike1 tsk sukkerSalt Kværnet peber Stegt agurk:1 spsk neutral olie1 stor agurk½ tsk groft saltPynt: Persille

Sådan gør du

Kom hamburgerryg uden snor i et ovnfast fad, og stil det i ovnen i 1 time ved 180°C med lidt vand i bunden. Riv spidskål fint og gulerødder groft. Skær rødløg i tynde både, og bland alle grøntsagerne sammen i en skål sammen med hakket persille. Bland alle ingredienser sammen til dressingen. Vend dressingen godt sammen med coleslaw og stil det på køl indtil brug.

Varm en pande op med neutral olie. Skær agurk i 4-5 stykker og steg dem på panden ved høj varme, til de har fået farve. Vend dem undervejs, så begge sider er stegte, ca. 2-3 minutter på hver side. Halvér hvert stykke og drys med salt. Skær hamburgerryg i skiver og anret med agurkestykker, coleslaw og pynt med persille.

 

Energi pr. person: 2631 kJ / 627 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Fedt: 6,0 g

Kulhydrat: 3,0 g