HjemOpskrifterOvnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk

Ovnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1000 kg hamburgerryg
coleslaw
  • 300 g lilla spidskål
  • 300 g gulerødder
  • 1 rødløg
  • 1 dl hakket kruspersille
dressing
  • 200 g drænet neutral yoghurt
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk eddike
  • 1 tsk sukker
  • salt & friskkværnet peber
stegt agurk
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 1 stor agurk
  • 0.5 tsk groft salt
  • pynt: kruspersille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom hamburgerryg uden snor i et ovnfast fad, og stil det i ovnen i 1 time ved 180°C med lidt vand i bunden.

  • 2.
    Riv spidskål fint og gulerødder groft.

  • 3.
    Skær rødløg i tynde både, og bland alle grøntsagerne sammen i en skål sammen med hakket persille.

  • 4.
    Bland alle ingredienser sammen til dressingen.

  • 5.
    Vend dressingen godt sammen med coleslaw og stil det på køl indtil brug.

  • 6.
    Varm en pande op med neutral olie.

  • 7.
    Skær agurk i 4-5 stykker og steg dem på panden ved høj varme, til de har fået farve.

  • 8.
    Vend dem undervejs, så begge sider er stegte, ca. 2-3 minutter på hver side.

  • 9.
    Halvér hvert stykke og drys med salt.

  • 10.
    Skær hamburgerryg i skiver og anret med agurkestykker, coleslaw og pynt med persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5081881 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
508 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 61.6 %18.4 g
Kulhydrat: 2.7 %0.8 g
Fedt: 35.7 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;