Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Det skal du bruge
30-60 min
1 stk hamburgerryg (1000g)
Coleslaw:
300 g rød spidskål (eller grøn spidskål)
300 g gulerødder
1 rødløg
1 dl hakket persille
Dressing:
2 dl drænet yoghurt 3,5 %
1 dl mayonnaise
2 tsk dijonsennep
1/2 tsk spidskommen
1 spsk lys eddike
1 tsk sukker
Salt
Kværnet peber
Stegt agurk:
1 spsk neutral olie
1 stor agurk
½ tsk groft salt
Pynt: Persille
Ovnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk

Ovnstegt hamburgerryg med rød coleslaw og stegt agurk

Sådan skal du gøre: 

Kom hamburgerryg uden snor i et ovnfast fad, og stil det i ovnen i 1 time ved 180°C med lidt vand i bunden. Riv spidskål fint og gulerødder groft. Skær rødløg i tynde både, og bland alle grøntsagerne sammen i en skål sammen med hakket persille. Bland alle ingredienser sammen til dressingen. Vend dressingen godt sammen med coleslaw og stil det på køl indtil brug.

Varm en pande op med neutral olie. Skær agurk i 4-5 stykker og steg dem på panden ved høj varme, til de har fået farve. Vend dem undervejs, så begge sider er stegte, ca. 2-3 minutter på hver side. Halvér hvert stykke og drys med salt. Skær hamburgerryg i skiver og anret med agurkestykker, coleslaw og pynt med persille.

 

Energi pr. person: 2631 kJ / 627 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Fedt: 6,0 g

Kulhydrat: 3,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN