HjemOpskrifterPanna cotta

Panna cotta

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 100 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 blade husblas

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lad husblas trække i vand i min. 5 min.

  • 2.
    Kog sukker, fløde og vanilje op.

  • 3.
    Lad det køle lidt af.

  • 4.
    Pisk husblas i den lune masse

  • 5.
    Hæld på små forme og kom på køl min. 3 timer.

  • 6.
    Server evt. med en coulis af bær og brændte mandler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9224 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1517 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 2.5 %2.2 g
Kulhydrat: 21.3 %19.0 g
Fedt: 76.2 %31.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;