4 personer
Rør gæren ud i vandet i en skål. Kom salt og olivenolie ved og rør hvedemel i, ælt til dejen er samlet og smidig. Dræn de hakkede tomater i en sigte. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant på 30 x 35 cm. Fordel de hakkede tomater, strimler af skinke og revet mozzarella.
Derefter rulles dejen sammen til en roulade. Rouladen skæres i 18 skiver og lægges på en bageplade. Lad dem hvile tildækket i 30 min.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med oregano. Bages ved 200 grader forvarmet ovn i 15-17 min. Lad sneglene afkøle på en rist. Kan fryses og tages op efter behov.
Energi pr. person: 802 Kj/ 191 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g. Kulhydrat: 25,5 g. Fedt: 5,5 g.