Det skal du bruge
30-60 min
30 g gær
3 dl lunken vand
1 tsk. salt
2 spsk. oliven olie
450-475 g hvedemel
Fyld:
150 g hakket tomat med oregano
og basilikum, drænet
150 g skinke i strimler
150 g revet mozzarella
Pizzasnegle

Pizzasnegle til børnenes madpakke

Sådan skal du gøre: 

Rør gæren ud i vandet i en skål. Kom salt og olivenolie ved og rør hvedemel i, ælt til dejen er samlet og smidig. Dræn de hakkede tomater i en sigte. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant på 30 x 35 cm. Fordel de hakkede tomater, strimler af skinke og revet mozzarella.

Derefter rulles dejen sammen til en roulade. Rouladen skæres i 18 skiver og lægges på en bageplade. Lad dem hvile tildækket i 30 min.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med oregano. Bages ved 200 grader forvarmet ovn i 15-17 min. Lad sneglene afkøle på en rist. Kan fryses og tages op efter behov.

 

Energi pr. person:  802 Kj/ 191 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,0 g. Kulhydrat: 25,5 g. Fedt: 5,5 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN