Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Pulled pork burger
Pulled pork burger
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
mørke øl
2 stk
svinenakkefileter
1.5 kg
tomatketchup
2 dl
brun farin
2 dl
æblecidereddike
1 dl
dijonsennep
2 spsk
tørrede chiliflager
2 spsk
stødt spidskommen
2 spsk
fennikelfrø
1 spsk
salt & sort peber
1
Sådan gør du
1.
Bland farin, ketchup, sennep og de tørrede krydderier.
2.
Gnid kødet godt med blandingen.
3.
Sæt ovnen på 250 grader.
4.
Sæt kødet i ovnen i ca. 15-20 min.
5.
Hæld øl og eddike ved og dæk bradepanden med folie eller et låg.
6.
Det sikrer, at kødet ikke bliver tørt.
7.
Skru ovnen ned til 90 grader og lad den stå i ca. 14-15 timer.
8.
Tag låg eller folie af og steg yderligere ca. 1 time ved 125 grader.
9.
Kødet er nu så mørt at det nærmeste kan skæres med en gaffel.
10.
Pulled pork er fantastisk som alternativ til den traditionelle burger.
11.
Fyld kødet i en dejlig sprød bolle med lidt hjemmerørt mayo, ketchup, syltet agurk og løgkompot.
12.
Har du ikke tid til at lave pulled pork fra bunden, kan du i stedet købe Gestus Pulled Pork.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15800 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
598 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.5 g
Protein:
30.3 %
10.7 g
Kulhydrat:
21.4 %
7.5 g
Fedt:
44.8 %
7.2 g
Alkohol:
3.5 %
0.7 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;