HjemOpskrifterPulled pork burger

Pulled pork burger

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 mørke øl
  • 1.5 kg nakkefileter
  • 2 dl tomatketchup
  • 2 dl brun farin
  • 1 dl æblecidereddike
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk tørrede chiliflager
  • 2 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland farin, ketchup, sennep og de tørrede krydderier.

  • 2.
    Gnid kødet godt med blandingen.

  • 3.
    Sæt ovnen på 250 grader.

  • 4.
    Sæt kødet i ovnen i ca. 15-20 min.

  • 5.
    Hæld øl og eddike ved og dæk bradepanden med folie eller et låg.

  • 6.
    Det sikrer, at kødet ikke bliver tørt.

  • 7.
    Skru ovnen ned til 90 grader og lad den stå i ca. 14-15 timer.

  • 8.
    Tag låg eller folie af og steg yderligere ca. 1 time ved 125 grader.

  • 9.
    Kødet er nu så mørt at det nærmeste kan skæres med en gaffel.

  • 10.
    Pulled pork er fantastisk som alternativ til den traditionelle burger.

  • 11.
    Fyld kødet i en dejlig sprød bolle med lidt hjemmerørt mayo, ketchup, syltet agurk og løgkompot.

  • 12.
    Har du ikke tid til at lave pulled pork fra bunden, kan du i stedet købe Gestus Pulled Pork.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15800 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
598 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 30.3 %10.7 g
Kulhydrat: 21.4 %7.5 g
Fedt: 44.8 %7.2 g
Alkohol: 3.5 %0.7 g
;