Sådan gør du
- Bland farin, ketchup, sennep og de tørrede krydderier.
- Gnid kødet godt med blandingen.
- Sæt ovnen på 250 grader.
- Sæt kødet i ovnen i ca. 15-20 min.
- Hæld øl og eddike ved og dæk bradepanden med folie eller et låg. Det sikrer, at kødet ikke bliver tørt.
- Skru ovnen ned til 90 grader og lad den stå i ca. 14-15 timer.
- Tag låg eller folie af og steg yderligere ca. 1 time ved 125 grader.
- Kødet er nu så mørt at det nærmeste kan skæres med en gaffel.
Pulled pork er fantastisk som alternativ til den traditionelle burger. Fyld kødet i en dejlig sprød bolle med lidt hjemmerørt mayo, ketchup, syltet agurk og løgkompot.
Har du ikke tid til at lave pulled pork fra bunden, kan du i stedet købe Gestus Pulled Pork.
Energi pr. person: 4172 Kj/ 993 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Kulhydrat: 8,5 g
Fedt: 7,0 g