Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Det skal du bruge
0-30 min
200 g rejer
100 g rygeost
2 dl creme fraiche
1 fennikel
1 dl majs
1 kvart blomkål
1 bdt. dild
Citronsaft
Salt og peber

Rejesalat

Sådan skal du gøre: 
  1. Pluk blomkål i små buketter, kør fennikel på et mandolinjern eller skær så tyndt som muligt.
  2. Rør rygeost, creme fraiche, citronsaft, salt og peber sammen.
  3. Vend rejer, majs, blomkål og fennikel i.
  4. Sæt ovnen på 200 grader og bag auberginer og peberfrugter ca. 30 min.
  5. Hak dild og vend i.
  6. Smag evt. til med mere citronsaft, salt og peber.

Serveres med et godt brød. Passer godt som en let sommerret f.eks. som en del af et frokostbord.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN