Rejesalat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
11 personer
12 personer
  • rejer200 g
  • rygeost 10%100 g
  • Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 38%2 dl
  • fennikel1 stk
  • majskerne1 dl
  • blomkål0.25 stk
  • frisk dild1 bundt
  • saft fra en citron (usprøjtet)0
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Pluk blomkål i små buketter, kør fennikel på et mandolinjern eller skær så tyndt som muligt.

  • 2.
    Rør rygeost, creme fraiche, citronsaft, salt og peber sammen.

  • 3.
    Vend rejer, majs, blomkål og fennikel i.

  • 4.
    Hak dild og vend i.

  • 5.
    Smag evt. til med mere citronsaft, salt og peber.

  • 6.
    Serveres med et godt brød.

  • 7.
    Passer godt som en let sommerret f.eks. som en del af et frokostbord.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4806 kj / 1148 kcal
Næringsindhold pr. 100g
485 kj / 116 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.5 g
Protein: 20.6 %5.9 g
Kulhydrat: 8.9 %2.5 g
Fedt: 70.5 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
2 stemmer
;