Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Roastbeef med salat af quinoa
Roastbeef med salat af quinoa
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
okselårtunge
1 stk
smør
50 g
kogt quinoa
400 g
majskolbe
1 stk
grøn squash
1 stk
æbler
2 stk
mandler
100 g
spinatblade
200 g
æbleeddike
3 spsk
olivenolie
3 spsk
saften fra citron (usprøjtet)
1 stk
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Krydr kødet med salt og peber.
2.
Varm smørret på en pande.
3.
Brun kødet godt på begge sider.
4.
Steg det færdigt i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader.
5.
Rist mandlerne i lidt olie og krydr med salt.
6.
Vask grøntsagerne grundigt.
7.
Skær æbler og courgette i tern.
8.
Skrab majs af kolben.
9.
Vend det hele sammen med den kogte quinoa.
10.
Lav en dressing af æbleeddike, citron, olivenolie, salt og peber.
11.
Hæld den over quinoasalaten inden servering.
12.
Skiver af kødet anrettes med quinoa.
13.
Server med en grov remo og evt. en grov salat.
Salater
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11883 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
639 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
3.5 g
Protein:
20.3 %
7.6 g
Kulhydrat:
25.3 %
9.5 g
Fedt:
54.4 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;