HjemOpskrifterRoastbeef med salat af quinoa

Roastbeef med salat af quinoa

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • okselårtunge1 stk
  • smør50 g
  • kogt quinoa400 g
  • majskolbe1 stk
  • grøn squash1 stk
  • æbler2 stk
  • mandler100 g
  • spinatblade200 g
  • æbleeddike3 spsk
  • olivenolie3 spsk
  • saften fra citron (usprøjtet)1 stk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr kødet med salt og peber.

  • 2.
    Varm smørret på en pande.

  • 3.
    Brun kødet godt på begge sider.

  • 4.
    Steg det færdigt i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader.

  • 5.
    Rist mandlerne i lidt olie og krydr med salt.

  • 6.
    Vask grøntsagerne grundigt.

  • 7.
    Skær æbler og courgette i tern.

  • 8.
    Skrab majs af kolben.

  • 9.
    Vend det hele sammen med den kogte quinoa.

  • 10.
    Lav en dressing af æbleeddike, citron, olivenolie, salt og peber.

  • 11.
    Hæld den over quinoasalaten inden servering.

  • 12.
    Skiver af kødet anrettes med quinoa.

  • 13.
    Server med en grov remo og evt. en grov salat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11883 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
639 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -3.5 g
Protein: 20.3 %7.6 g
Kulhydrat: 25.3 %9.5 g
Fedt: 54.4 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;