Roastbeef med salat af quinoa

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g lårtunge50 g smør400 g kogt quinoa (se anvisning på pakken)1 majskolbe1 courgette2 æbler100 g mandler200 g spinat3 spsk æbleeddike3 spsk olivenolieSaft fra 1 citronSalt + peber

Sådan gør du

  1. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Varm smørret på en pande.
  3. Brun kødet godt på begge sider.
  4. Steg det færdigt i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader.
  5. Rist mandlerne i lidt olie og krydr med salt.
  6. Vask grøntsagerne grundigt.
  7. Skær æbler og courgette i tern.
  8. Skrab majs af kolben.
  9. Vend det hele sammen med den kogte quinoa.
  10. Lav en dressing af æbleeddike, citron, olivenolie, salt og peber.
  11. Hæld den over quinoasalaten inden servering.

Skiver af kødet anrettes med quinoa. Server med en grov remo og evt. en grov salat. Quinoa stammer fra Sydamerika og er en form for kornsort (uden at være det), som er meget rig på proteiner.