Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Sennepsemulsion
Sennepsemulsion
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 spsk sherryeddike
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl god olivenolie
1 bundt frisk estragon
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk æggeblommer og sherryeddike godt sammen (skal være skummende og begynde at have struktur som en mayonnaise).
2.
Tilsæt olivenolie lidt ad gangen til man får en mayonnaise.
3.
Bland yoghurt, sennep, estragon, salt og peber i.
4.
Smag evt. til med mere sennep og sherryeddike.
5.
Sennepsemulsion minder i smagen om en kold bearnaise og går derfor rigtigt godt til rødt oksekød og kylling.
6.
Kan med fordel laves dagen før man skal bruge det.
Tilbehør
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17561 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
3054 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
1 %
1.8 g
Kulhydrat:
0.4 %
0.7 g
Fedt:
98.6 %
81.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;