HjemOpskrifterSommer pastasalat med pesto og kylling

Sommer pastasalat med pesto og kylling

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 kyllingefileter
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk tørret timian
  • salt & friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie
pastafyld
  • 300 g tørret pasta
  • 300 g tørret pasta
  • 3 spsk basilikumpesto
  • 90 g ekstrafine ærter
  • 1 rød peberfrugt
  • salt & friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingebrystfileterne med rosmarin, timian, salt og peber.

  • 2.
    Varm olivenolie op på en pande og steg kyllingebrystfileterne ved medium varme på begge sider i 6-7 min. afhængig af størrelsen.

  • 3.
    Skær kylling­ebrystfileterne i strimler.

  • 4.
    Steg gerne kyllingen dagen inden brug.

  • 5.
    Kog pastaen efter anvisning på posen og lad den køle af.

  • 6.
    Vend den kolde pasta med basilikumpesto, ærter og rød peber i strimler.

  • 7.
    Til sidst vendes kyllingen i pastasalaten.

  • 8.
    Smag til med ekstra basilikumpesto, salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12385 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1051 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 19.6 %12.1 g
Kulhydrat: 62.2 %38.5 g
Fedt: 18.2 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;