Sommer pastasalat med pesto og kylling

fork and spoon
Madpakker
clock
30-60 min
Sommer pastasalat  med pesto og kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 stk. kyllingebrystfilet1 tsk. rosmarin, tørret1 tsk. timian, tørretSalt og kværnet peber2 tsk. olivenoliePastafyld:300 g pasta trefarvet fusili3 spsk. basilikumspesto1,5 dl fine ærter, optøet1 rød peberfrugtSalt og kværnet peber

Sådan gør du

Krydr kyllingebrystfileterne med rosmarin, timian, salt og peber.

Varm olivenolie op på en pande og steg kyllingebrystfileterne ved

medium varme på begge sider i

6-7 min. afhængig af størrelsen. Skær kylling­ebrystfileterne i strimler. Steg gerne kyllingen dagen
inden brug.

Kog pastaen efter anvisning på posen og lad den køle af. Vend den kolde pasta med basilikumpesto, ærter og rød peber i strimler. Til sidst vendes kyllingen i pastasalaten. Smag til med ekstra basilikumpesto, salt og peber. 

 

Energi pr. person: 1374 Kj/ 327 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 14,5 g.