Spaghetti piselli med sprød parma

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 pakker Pastella Spaghetti16 skiver parmaskinke3 dl piskefløde450 g optøede ærter2 æggeblommer, pasteuriseredeSalt og kværnet sort peber80 g revet parmesanostFrisk hakket persille

Sådan gør du

Fordel parmaskinken på en bradepande med papir i bunden. Rist dem i ovnen ved 200˚C i cirka 10 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt. Kog i cirka 2 minutter til den er al dente. Lad pastaen dryppe af i en sigte - gem kogevandet.

Kog fløden op i gryden og lad den koge cirka 3 minutter. Tilsæt ærterne og vend rundt. Tag gryden af varmen og smag til med salt og peber. Tilsæt den kogte pasta, 3 dl kogevand, æggeblommer og halvdelen af parmesanosten og vend rundt. Anret pastaen i dybe tallerkner. Knæk parmaskinken i mindre stykker og fordel den på pastaen sammen med hakket persille og resten af parmesanosten.

 

Energi pr. person:
2915 kJ (694 kcal)

Energifordeling pr. 100 g:
Protein: 9,6 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 13,7 g