Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Spaghetti piselli med sprød parma
Spaghetti piselli med sprød parma
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
parmaskinke
16 skive
Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
3 dl
frosne ærter (optøet)
450 g
pasteuriserede æggeblommer
2 stk
salt & sort peber
0
revet parmigiano reggiano
80 g
frisk hakket kruspersille
0
frisk pasta
500 g
Sådan gør du
1.
Fordel parmaskinken på en bradepande med papir i bunden.
2.
Rist dem i ovnen ved 200˚C i cirka 10 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
3.
Kom pastaen i kogende vand tilsat salt.
4.
Kog i cirka 2 minutter til den er al dente.
5.
Lad pastaen dryppe af i en sigte - gem kogevandet.
6.
Kog fløden op i gryden og lad den koge cirka 3 minutter.
7.
Tilsæt ærterne og vend rundt.
8.
Tag gryden af varmen og smag til med salt og peber.
9.
Tilsæt den kogte pasta, 3 dl kogevand, æggeblommer og halvdelen af parmesanosten og vend rundt.
10.
Anret pastaen i dybe tallerkner.
11.
Knæk parmaskinken i mindre stykker og fordel den på pastaen sammen med hakket persille og resten af parmesanosten.
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12399 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
783 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.8 g
Protein:
22.1 %
10.2 g
Kulhydrat:
22.9 %
10.6 g
Fedt:
55 %
11.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
;