4 personer
Fordel parmaskinken på en bradepande med papir i bunden. Rist dem i ovnen ved 200˚C i cirka 10 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt. Kog i cirka 2 minutter til den er al dente. Lad pastaen dryppe af i en sigte - gem kogevandet.
Kog fløden op i gryden og lad den koge cirka 3 minutter. Tilsæt ærterne og vend rundt. Tag gryden af varmen og smag til med salt og peber. Tilsæt den kogte pasta, 3 dl kogevand, æggeblommer og halvdelen af parmesanosten og vend rundt. Anret pastaen i dybe tallerkner. Knæk parmaskinken i mindre stykker og fordel den på pastaen sammen med hakket persille og resten af parmesanosten.
Energi pr. person:
2915 kJ (694 kcal)
Energifordeling pr. 100 g:
Protein: 9,6 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 13,7 g