
Spicy nudelsuppe med kylling
Skyl og kom den hele kylling i en stor gryde. Dæk med vand. Skær ingefær og hvidløg i skiver, halvér chili, skær løg i kvarte og kom det hele ned i vandet til kyllingen. Lad det koge langsomt op og skum urenheder af undervejs. Kog kyllingen mør i ca. 45-50 minutter, til lårene slipper kødet. Tag kyllingen op og lad den køle lidt af. Kog suppen ind til 2 liter og sigt den. Pluk kyllingen i grove stykker uden skind og ben. Kom suppen i en gryde, smag til med lime og sukker.
Skær gulerødder og forårsløg i skrå skiver og peberfrugt i tern. Kom herefter grøntsager og kylling i suppen, og lad det blive godt varmt. Tilsæt de kogte nudler. Lige inden servering tilsættes forårsløg, så de når at blive lune. Anret i skåle og pynt med masser af koriander.
Energi pr. person: 2397 kJ / 571 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 1,0 g
Kulhydrat: 8,0 g