HjemOpskrifterStegt kyllingebryst i sennep estragon sauce med farfalle pasta

Stegt kyllingebryst i sennep estragon sauce med farfalle pasta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk dijonsennep
  • 3 g frisk estragon
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 200 g gulerødder i mindre stykker eller strimler
  • 300 g Farfalle pasta
  • 3 g frisk estragon

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg kyllingebrystfileterne på en pande i olie i ca. 5 min. på hver side.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Varm herefter en gryde med lidt olie og sauter det hakkede løg uden at det bruner.

  • 4.
    Tilsæt hvidvinseddike og lad det bruse kort op, så eddikeduften forsvinder.

  • 5.
    Tilsæt grøntsagsbouillon samt fløde.

  • 6.
    Tilsæt gulerodsstykkerne og lad det koge i 8 min.

  • 7.
    Smag til med sennep, frisk estragon og citronsaft.

  • 8.
    Kog pastaen efter forskriften på pakken.

  • 9.
    Pastaen afdryppes og vendes sammen med estragonsaucen.

  • 10.
    Anrettes på en tallerken med det stegte kyllingebryst i skiver og pyntes evt. med estragon og kværnet peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7006 kj / 1675 kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kj / 134 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 29.2 %9.6 g
Kulhydrat: 7.2 %2.4 g
Fedt: 63.6 %9.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;