Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
4 kyllingbrystfileter
1 finthakket løg
2 spsk. hvidvinseddike
2 dl piskefløde
2 dl grøntsagsbouillon
1 spsk. dijon sennep
1 spsk. frisk estragon
1 tsk. citronsaft
200 g gulerod i mindre stykker eller strimler
300 g pasta farfalle
Pynt: Frisk estragon og kværnet peber

Stegt kyllingebryst i sennep estragon sauce med farfalle pasta

Sådan skal du gøre: 

Steg kyllingebrystfileterne på en pande i olie i ca. 5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Varm herefter en gryde med lidt olie og sauter det hakkede løg uden at det bruner. Tilsæt hvidvinseddike og lad det bruse kort op, så eddikeduften forsvinder.

Tilsæt grøntsagsbouillon samt fløde.Tilsæt gulerodsstykkerne og lad det koge i 8 min. Smag til med sennep, frisk estragon og citronsaft.

Kog pastaen efter forskriften på pakken. Pastaen afdryppes og vendes sammen med estragonsaucen.

Anrettes på en tallerken med det stegte kyllingebryst i skiver og pyntes evt. med estragon og kværnet peber.

Energi pr. person: 2787 Kj/ 664 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 10,6 g.

Kulhydrat: 15,5 g.

Fedt: 6,0 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN