4 personer
Steg kyllingebrystfileterne på en pande i olie i ca. 5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Varm herefter en gryde med lidt olie og sauter det hakkede løg uden at det bruner. Tilsæt hvidvinseddike og lad det bruse kort op, så eddikeduften forsvinder.
Tilsæt grøntsagsbouillon samt fløde.Tilsæt gulerodsstykkerne og lad det koge i 8 min. Smag til med sennep, frisk estragon og citronsaft.
Kog pastaen efter forskriften på pakken. Pastaen afdryppes og vendes sammen med estragonsaucen.
Anrettes på en tallerken med det stegte kyllingebryst i skiver og pyntes evt. med estragon og kværnet peber.
Energi pr. person: 2787 Kj/ 664 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,6 g.
Kulhydrat: 15,5 g.
Fedt: 6,0 g.