Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
4 stk kyllingebryster
1 kg kartofler
1 dl kærnemælk
200 g smør
1 dl æbleeddike
8 stk gulerødder
0.5 stk bundt persille
Kyllingebryst med grov mos

Stegt kyllingebryst med grov mos og bagte rødder

Sådan skal du gøre: 
  1. Start med at vaske kartofler og ordne gulerødder (skrælles eller vaskes efter behov)
  2. Kartoflerne sættes over i en gryde med vand uden salt og lad dem koge helt møre
  3. Halvér gulerødderne og kom dem i en bradepande med ca. 50 gr. Smør, lidt æbleeddike og salt og peber
  4. Bages ca. 15 min på 220 grader (må godt have lidt bid)
  5. Krydr kyllingen med salt og peber
  6. Varm en pande godt op med olivenolie og brun kyllingebrysterne på begge sider
  7. Steges færdig i ovnen i ca. 10 min på 220 grader
  8. Mens kylling og gulerødder er ovnen ordnes mosen.
  9. Kartofler, kærnemælk, ca. 150 g smør og æbleeddike moses godt sammen til en grov puré. Smag til med salt, peber og eddike efter behag.
  10. Retten anrettes med puré i bunden, de halverede gulerødder samt kyllingen på toppen. Pynt af med persille

Energi pr. person: 3334 Kj/ 794 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Kulhydrat: 8,5 g
Fedt: 7,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN