Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Stegt kyllingebryst med grov mos og bagte rødder
Stegt kyllingebryst med grov mos og bagte rødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kyllingebryststykker med ben
4 stk
kartoffel
1 kg
kærnemælk
1 dl
smør
200 g
æbleeddike
1 dl
gulerødder
8 stk
kruspersille
0.5 bundt
Sådan gør du
1.
Start med at vaske kartofler og ordne gulerødder (skrælles eller vaskes efter behov)
2.
Kartoflerne sættes over i en gryde med vand uden salt og lad dem koge helt møre.
3.
Halvér gulerødderne og kom dem i en bradepande med ca. 50 gr. Smør, lidt æbleeddike og salt og peber.
4.
Bages ca. 15 min på 220 grader (må godt have lidt bid)
5.
Krydr kyllingen med salt og peber.
6.
Varm en pande godt op med olivenolie og brun kyllingebrysterne på begge sider.
7.
Steges færdig i ovnen i ca. 10 min på 220 grader.
8.
Mens kylling og gulerødder er ovnen ordnes mosen.
9.
Kartofler, kærnemælk, ca. 150 g smør og æbleeddike moses godt sammen til en grov puré.
10.
Smag til med salt, peber og eddike efter behag.
11.
Retten anrettes med puré i bunden, de halverede gulerødder samt kyllingen på toppen.
12.
Pynt af med persille.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13388 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.4 g
Protein:
17.6 %
5.5 g
Kulhydrat:
26.7 %
8.3 g
Fedt:
55.7 %
8.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;