Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
8 hele ferske sildefileter
Sennep
Salt og peber
Persille
Purløg
Dild
Rugmel
Smør og olie til stegning

Stegte sild

Sådan skal du gøre: 

Sådan gør du:

Klip rygfinnen af med en saks. Dér, hvor finnen sidder fast, er der et hårdt stykke. Sørg for at få det hele med. Læg så fileterne med skindsiden nedad, smør dem med et tyndt lag sennep, og drys med salt og peber. Pluk lidt persille, purløg og dild, og læg det på den ene ende af sildefileterne. Fold herefter den anden ende ned over krydderurterne, så fileterne er lukket fra hoved mod hale.

Vend fileten i rugmel, og steg den på en pande i halvt smør og halvt olie.

 

 

Energi pr. person (for sild kun, dvs. 2 sild pr. person):

Næringsindhold pr. 100 g: 1181,6 kJ / 282,3 kcal

Protein: 18,1 g

Kulhydrat: 0,0 g

Fedt: 14,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN