HjemOpskrifterStegte sild

Stegte sild

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 dobbelt sildefileter
  • sennep
  • salt & sort peber
  • kruspersille
  • purløg
  • frisk dild
  • rugmel
  • smør til stegning
  • olie til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klip rygfinnen af med en saks.

  • 2.
    Dér, hvor finnen sidder fast, er der et hårdt stykke.

  • 3.
    Sørg for at få det hele med.

  • 4.
    Læg så fileterne med skindsiden nedad, smør dem med et tyndt lag sennep, og drys med salt og peber.

  • 5.
    Pluk lidt persille, purløg og dild, og læg det på den ene ende af sildefileterne.

  • 6.
    Fold herefter den anden ende ned over krydderurterne, så fileterne er lukket fra hoved mod hale.

  • 7.
    Vend fileten i rugmel, og steg den på en pande i halvt smør og halvt olie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1816 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 67.4 %18.0 g
Kulhydrat: 0 %0.0 g
Fedt: 32.6 %4.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;