Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Stegte sild
Stegte sild
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 dobbelt sildefileter
sennep
salt & sort peber
kruspersille
purløg
frisk dild
rugmel
smør til stegning
olie til stegning
SÅDAN GØR DU
1.
Klip rygfinnen af med en saks.
2.
Dér, hvor finnen sidder fast, er der et hårdt stykke.
3.
Sørg for at få det hele med.
4.
Læg så fileterne med skindsiden nedad, smør dem med et tyndt lag sennep, og drys med salt og peber.
5.
Pluk lidt persille, purløg og dild, og læg det på den ene ende af sildefileterne.
6.
Fold herefter den anden ende ned over krydderurterne, så fileterne er lukket fra hoved mod hale.
7.
Vend fileten i rugmel, og steg den på en pande i halvt smør og halvt olie.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
Pålæg
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1816 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.0 g
Protein:
67.4 %
18.0 g
Kulhydrat:
0 %
0.0 g
Fedt:
32.6 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;