Stegte sild

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 hele ferske sildefileterSennepSalt og peberPersille Purløg DildRugmelSmør og olie til stegning

Sådan gør du

Sådan gør du:

Klip rygfinnen af med en saks. Dér, hvor finnen sidder fast, er der et hårdt stykke. Sørg for at få det hele med. Læg så fileterne med skindsiden nedad, smør dem med et tyndt lag sennep, og drys med salt og peber. Pluk lidt persille, purløg og dild, og læg det på den ene ende af sildefileterne. Fold herefter den anden ende ned over krydderurterne, så fileterne er lukket fra hoved mod hale.

Vend fileten i rugmel, og steg den på en pande i halvt smør og halvt olie.

 

 

Energi pr. person (for sild kun, dvs. 2 sild pr. person):

Næringsindhold pr. 100 g: 1181,6 kJ / 282,3 kcal

Protein: 18,1 g

Kulhydrat: 0,0 g

Fedt: 14,5 g