Tærte med spinat, rejer og champignon

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 pk. butterdejsplader250 g champignon1 spsk. olivenolie1 fed hvidløg, knust200 g frossen spinat, optøet 450 g håndpillede rejer (gem lidt til pynt)3 æg2 dl letmælkSalt Kværnet peber75 g revet Grana PadanoPynt: Rejer og dildÆbler Iceberg salat

Sådan gør du

Læg optøede butterdejsplader ca. 1 cm ind over hinanden, så der dannes et helt stykke.

Rulles ud så det passer til en smurt tærteform 22-24 cm. Kom dejen i formen og skær kanter af.

Varm en pande op med olivenolie. Rist halve champignon og krydr med knust hvidløg uden at det brænder på. Pres spinaten helt fri for væde, og bland det sammen med de ristede champignon.

Bland æg med de øvrige ingredienser til fyldet.

Kom champignon/spinat fyldet i tærten sammen med håndpillede rejer. Gem lidt rejer til pynt.

Kom æggeblandingen over tærten og bag den ved 200 grader nederst i ovn i ca. 35 min. til æggemassen har sat sig.

Serveres med æbler i tern med Iceberg salat. Pynt med rejer og frisk dild.

 

Energi pr. person:  2731 Kj/  650 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,8 g. Kulhydrat: 7,7 g. Fedt: 6,7 g.