Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
1 pk. butterdejsplader
250 g champignon
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, knust
200 g frossen spinat, optøet
450 g håndpillede rejer (gem lidt til pynt)
3 æg
2 dl letmælk
Salt
Kværnet peber
75 g revet Grana Padano
Pynt:
Rejer og dild
Æbler
Iceberg salat

Tærte med spinat, rejer og champignon

Sådan skal du gøre: 

Læg optøede butterdejsplader ca. 1 cm ind over hinanden, så der dannes et helt stykke.

Rulles ud så det passer til en smurt tærteform 22-24 cm. Kom dejen i formen og skær kanter af.

Varm en pande op med olivenolie. Rist halve champignon og krydr med knust hvidløg uden at det brænder på. Pres spinaten helt fri for væde, og bland det sammen med de ristede champignon.

Bland æg med de øvrige ingredienser til fyldet.

Kom champignon/spinat fyldet i tærten sammen med håndpillede rejer. Gem lidt rejer til pynt.

Kom æggeblandingen over tærten og bag den ved 200 grader nederst i ovn i ca. 35 min. til æggemassen har sat sig.

Serveres med æbler i tern med Iceberg salat. Pynt med rejer og frisk dild.

 

Energi pr. person:  2731 Kj/  650 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,8 g. Kulhydrat: 7,7 g. Fedt: 6,7 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN