4 personer
Læg optøede butterdejsplader ca. 1 cm ind over hinanden, så der dannes et helt stykke.
Rulles ud så det passer til en smurt tærteform 22-24 cm. Kom dejen i formen og skær kanter af.
Varm en pande op med olivenolie. Rist halve champignon og krydr med knust hvidløg uden at det brænder på. Pres spinaten helt fri for væde, og bland det sammen med de ristede champignon.
Bland æg med de øvrige ingredienser til fyldet.
Kom champignon/spinat fyldet i tærten sammen med håndpillede rejer. Gem lidt rejer til pynt.
Kom æggeblandingen over tærten og bag den ved 200 grader nederst i ovn i ca. 35 min. til æggemassen har sat sig.
Serveres med æbler i tern med Iceberg salat. Pynt med rejer og frisk dild.
Energi pr. person: 2731 Kj/ 650 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,8 g. Kulhydrat: 7,7 g. Fedt: 6,7 g.