HjemOpskrifterTarteletter med rejer og ærter

Tarteletter med rejer og ærter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 tarteletter
sauce
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 dl hvidvin
  • 100 g gulerødder
  • 1.5 dl fløde
  • 1.5 spsk Maizena majsstivelse
  • salt & friskkværnet peber
fyld
  • 250 g optøet og afdryppet frosne rejer
  • 150 g optøet frosne ærter
pynt
  • reje
  • ært
  • citronskal (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom bouillon, hvidvin og gulerødder i en gryde og kog op.

  • 2.
    Rør maizena sammen med fløde og rør det i bouillon/hvidvin, koges kort op og smages til med salt og kværnet peber.

  • 3.
    Kom rejer og ærter i saucen og lad det blive varmt.

  • 4.
    Varm tarteletter efter forskriften på pakken.

  • 5.
    Anret sauce i hver tartelet.

  • 6.
    Pynt med rejer, ærter og citronskal.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3692 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 26.9 %5.5 g
Kulhydrat: 29.6 %6.1 g
Fedt: 35.8 %3.4 g
Alkohol: 7.7 %0.9 g
;