Tarteletter med rejer og ærter

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 stk. tarteletterSauce:2 dl bouillon1 dl hvidvin100 g tern af gulerødder1,5 dl fløde1,5 spsk. maizenasaltkværnet peberFyld:250 g store rejer, optøet og afdryppet150 g grønne ærter, optøetPynt: Rejer, ærter og citronskal

Sådan gør du

Kom bouillon, hvidvin og gulerødder i en gryde og kog op. Rør maizena sammen med fløde og rør det i bouillon/hvidvin, koges kort op og smages til med salt og kværnet peber.

Kom rejer og ærter i saucen og lad det blive varmt. Varm tarteletter efter forskriften på pakken.

Anret sauce i hver tartelet. Pynt med rejer, ærter og citronskal.

 

Energi pr. person:  1727 Kj/  411 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,0 g. Kulhydrat: 8,4 g. Fedt: 9,8 g.  Alkohol: 0,9 g.