HjemOpskrifterTarteletter med rejer og ærter

Tarteletter med rejer og ærter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • tarteletter8 stk
sauce
  • hønsebouillon2 dl
  • hvidvin1 dl
  • gulerødder100 g
  • fløde1.5 dl
  • Maizena majsstivelse1.5 spsk
  • salt & friskkværnet peber0
fyld
  • optøet og afdryppet frosne rejer250 g
  • optøet frosne ærter150 g
pynt
  • reje0
  • ært0
  • citronskal (usprøjtet)0

Sådan gør du

  • 1.
    Kom bouillon, hvidvin og gulerødder i en gryde og kog op.

  • 2.
    Rør maizena sammen med fløde og rør det i bouillon/hvidvin, koges kort op og smages til med salt og kværnet peber.

  • 3.
    Kom rejer og ærter i saucen og lad det blive varmt.

  • 4.
    Varm tarteletter efter forskriften på pakken.

  • 5.
    Anret sauce i hver tartelet.

  • 6.
    Pynt med rejer, ærter og citronskal.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3692 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.9 g
Protein: 26.9 %5.5 g
Kulhydrat: 29.6 %6.1 g
Fedt: 35.8 %3.4 g
Alkohol: 7.7 %0.9 g
;