Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Tarteletter med rejer og ærter
Tarteletter med rejer og ærter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 tarteletter
sauce
2 dl hønsebouillon
1 dl hvidvin
100 g gulerødder
1.5 dl fløde
1.5 spsk Maizena majsstivelse
salt & friskkværnet peber
fyld
250 g optøet og afdryppet frosne rejer
150 g optøet frosne ærter
pynt
reje
ært
citronskal (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Kom bouillon, hvidvin og gulerødder i en gryde og kog op.
2.
Rør maizena sammen med fløde og rør det i bouillon/hvidvin, koges kort op og smages til med salt og kværnet peber.
3.
Kom rejer og ærter i saucen og lad det blive varmt.
4.
Varm tarteletter efter forskriften på pakken.
5.
Anret sauce i hver tartelet.
6.
Pynt med rejer, ærter og citronskal.
Fisk og skaldyr
Jul
Påske
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3692 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
26.9 %
5.5 g
Kulhydrat:
29.6 %
6.1 g
Fedt:
35.8 %
3.4 g
Alkohol:
7.7 %
0.9 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;