HjemOpskrifterTatar med peberrodsmayo og jordskokker

Tatar med peberrodsmayo og jordskokker

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket kalveinderlår400 g
  • jordskokker400 g
  • mayonnaise1 dl
  • friskrevet peberrod50 g
  • æbleeddike3 spsk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Rens jordskokkerne godt.

  • 2.
    Sæt to jordskokker til side og skær de andre i små tern.

  • 3.
    Rist dem i lidt olivenolie på en pande og krydr med salt og peber.

  • 4.
    Sæt til side.

  • 5.
    De andre køres i helt tynde skiver på et mandolinjern.

  • 6.
    Lad dem trække i 2 spsk. æbleeddike.

  • 7.
    Rør mayo sammen med peberrod, 1 spsk. æbleeddike og salt og peber.

  • 8.
    Anret med peberrodsmayo i bunden af tallerkenen.

  • 9.
    Herpå tern af jordskokker og kødet i små ’totter’.

  • 10.
    Slut af med de tynde skiver af rå jordskokker.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5763 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.2 g
Protein: 27.9 %9.5 g
Kulhydrat: 18.1 %6.2 g
Fedt: 54 %8.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;