Sådan gør du
- Brun nakkefilet i lidt olie.
- Tag kødet op og kom hakket løg, hvidløg, chili og ingefær i gryden.
- Kom kokosmælk og saften fra den ene lime i.
- Kom kødet tilbage i gryden og lad den simre ca. 1 time til kødet er mørt.
- I mens renses champignoner, gulerødder skæres i stave og broccoli plukkes i små buketter.
- Inden grønsagerne tilsættes, smages retten til med lime, sukker, salt og peber – evt. mere chili.
- Kom først gulerødder i og giv dem ca. 3-5 min. inden champignon og broccoli tilsættes. De skal bare have 1-2 min.
Retten anrettes med ris, kokosmel og masser af frisk koriander.
Energi pr. person: 3548 Kj/ 845 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Kulhydrat: 3,0 g
Fedt: 11,0 g