Thai gryde med gris

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g nakkefilet i tern2 stk fed hvidløg1 stk løg3 stk gulerødder0.5 bdt broccoli200 g champignon2 ds kokosmælk2 spsk kokosmel75 g frisk ingefær2 stk friske chilier2 stk limeSalt, peber og sukker

Sådan gør du

  1. Brun nakkefilet i lidt olie.
  2. Tag kødet op og kom hakket løg, hvidløg, chili og ingefær i gryden.
  3. Kom kokosmælk og saften fra den ene lime i.
  4. Kom kødet tilbage i gryden og lad den simre ca. 1 time til kødet er mørt.
  5. I mens renses champignoner, gulerødder skæres i stave og broccoli plukkes i små buketter.
  6. Inden grønsagerne tilsættes, smages retten til med lime, sukker, salt og peber – evt. mere chili.
  7. Kom først gulerødder i og giv dem ca. 3-5 min. inden champignon og broccoli tilsættes. De skal bare have 1-2 min.

Retten anrettes med ris, kokosmel og masser af frisk koriander.

 

Energi pr. person: 3548 Kj/ 845 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Kulhydrat: 3,0 g

Fedt: 11,0 g