Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Kend dit affald
Tæt på råvaren
Hverdagstips
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Thai gryde med gris
Thai gryde med gris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fed hvidløg
800 g nakkefileter i tern
1 løg
3 gulerødder
0.5 broccoli
200 g champignoner
2 dåser kokosmælk
2 spsk kokosmel
75 g frisk ingefær
2 friske friske chilier
2 limefrugter
salt, sort peber & sukker
SÅDAN GØR DU
1.
Brun nakkefilet i lidt olie.
2.
Tag kødet op og kom hakket løg, hvidløg, chili og ingefær i gryden.
3.
Kom kokosmælk og saften fra den ene lime i.
4.
Kom kødet tilbage i gryden og lad den simre ca. 1 time til kødet er mørt.
5.
I mens renses champignoner, gulerødder skæres i stave og broccoli plukkes i små buketter.
6.
Inden grønsagerne tilsættes, smages retten til med lime, sukker, salt og peber – evt. mere chili.
7.
Kom først gulerødder i og giv dem ca. 3-5 min. inden champignon og broccoli tilsættes.
8.
De skal bare have 1-2 min.
9.
Retten anrettes med ris, kokosmel og masser af frisk koriander.
Gryderet
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13575 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
22.1 %
7.0 g
Kulhydrat:
9.6 %
3.0 g
Fedt:
68.3 %
9.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;