HjemOpskrifterThai gryde med gris

Thai gryde med gris

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 fed hvidløg
  • 800 g nakkefileter i tern
  • 1 løg
  • 3 gulerødder
  • 0.5 broccoli
  • 200 g champignoner
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 spsk kokosmel
  • 75 g frisk ingefær
  • 2 friske friske chilier
  • 2 limefrugter
  • salt, sort peber & sukker

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun nakkefilet i lidt olie.

  • 2.
    Tag kødet op og kom hakket løg, hvidløg, chili og ingefær i gryden.

  • 3.
    Kom kokosmælk og saften fra den ene lime i.

  • 4.
    Kom kødet tilbage i gryden og lad den simre ca. 1 time til kødet er mørt.

  • 5.
    I mens renses champignoner, gulerødder skæres i stave og broccoli plukkes i små buketter.

  • 6.
    Inden grønsagerne tilsættes, smages retten til med lime, sukker, salt og peber – evt. mere chili.

  • 7.
    Kom først gulerødder i og giv dem ca. 3-5 min. inden champignon og broccoli tilsættes.

  • 8.
    De skal bare have 1-2 min.

  • 9.
    Retten anrettes med ris, kokosmel og masser af frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13575 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 22.1 %7.0 g
Kulhydrat: 9.6 %3.0 g
Fedt: 68.3 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;