Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Thai gryde med gris
Thai gryde med gris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
fed hvidløg
2 stk
svinenakkefileter i tern
800 g
løg
1 stk
gulerødder
3 stk
broccoli
0.5 stk
champignoner
200 g
kokosmælk
2 dåse
kokosmel
2 spsk
frisk ingefær
75 g
friske friske chilier
2 stk
limefrugter
2 stk
salt, sort peber & sukker
0
Sådan gør du
1.
Brun nakkefilet i lidt olie.
2.
Tag kødet op og kom hakket løg, hvidløg, chili og ingefær i gryden.
3.
Kom kokosmælk og saften fra den ene lime i.
4.
Kom kødet tilbage i gryden og lad den simre ca. 1 time til kødet er mørt.
5.
I mens renses champignoner, gulerødder skæres i stave og broccoli plukkes i små buketter.
6.
Inden grønsagerne tilsættes, smages retten til med lime, sukker, salt og peber – evt. mere chili.
7.
Kom først gulerødder i og giv dem ca. 3-5 min. inden champignon og broccoli tilsættes.
8.
De skal bare have 1-2 min.
9.
Retten anrettes med ris, kokosmel og masser af frisk koriander.
Gryderet
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13575 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
22.1 %
7.0 g
Kulhydrat:
9.6 %
3.0 g
Fedt:
68.3 %
9.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;