Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Thaisuppe med rejer og kokosmælk
Thaisuppe med rejer og kokosmælk
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g ægnudler
1 pose rå tigerreje
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 citron (usprøjtet)
1 bæger frisk koriander
1 løg
1 fed hvidløg
50 g frisk ingefær
2 friske chilier
1 dåse kokosmælk
8 dl grøntsagsbouillon
salt, sort peber & sukker
SÅDAN GØR DU
1.
Hak løg og hvidløg og svits i lidt olie i en gryde.
2.
Kom chili, ingefær, bouillon, citronsaft og kokosmælk på.
3.
Lad det koge godt igennem i ca. 30 min.
4.
Imens ordnes grøntsagerne.
5.
Peberfrugter skæres i mindre stykker, gulerødder skrælles og skæres i stave.
6.
Smag suppen til med salt, peber og lidt sukker.
7.
Kom grøntsagerne i og giv dem nogle minutter (skal stadig have bid).
8.
Kom herefter tigerrejerne i.
9.
Når de har skiftet farvet er de færdige – tager ca. 3-5 min.
10.
Til sidst vendes nudlerne i.
11.
Serveres rygende varm med masser af friskhakket koriander.
Fisk og skaldyr
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9022 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
397 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
12.3 %
2.9 g
Kulhydrat:
49.7 %
11.6 g
Fedt:
38 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;