Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg og svits i lidt olie i en gryde.
- Kom chili, ingefær, bouillon, citronsaft og kokosmælk på.
- Lad det koge godt igennem i ca. 30 min.
- Imens ordnes grøntsagerne.
- Peberfrugter skæres i mindre stykker, gulerødder skrælles og skæres i stave.
- Smag suppen til med salt, peber og lidt sukker.
- Kom grøntsagerne i og giv dem nogle minutter (skal stadig have bid).
- Kom herefter tigerrejerne i. Når de har skiftet farvet er de færdige – tager ca. 3-5 min.
- Til sidst vendes nudlerne i.
Serveres rygende varm med masser af friskhakket koriander.
Energi pr. person: 2507 Kj/ 597 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Kulhydrat: 12,0 g
Fedt: 4,0 g