Thaisuppe med rejer og kokosmælk

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 ps tigerrejer300 g nudler3 stk gulerødder1 stk rød peberfrugt1 stk citron1 bdt koriander1 stk løg1 stk fed hvidløg50 g frisk ingefær2 stk chili med kerner1 ds kokosmælk8 dl grøntsagsbouillonSalt, peber og sukker

Sådan gør du

  1. Hak løg og hvidløg og svits i lidt olie i en gryde.
  2. Kom chili, ingefær, bouillon, citronsaft og kokosmælk på.
  3. Lad det koge godt igennem i ca. 30 min.
  4. Imens ordnes grøntsagerne.
  5. Peberfrugter skæres i mindre stykker, gulerødder skrælles og skæres i stave.
  6. Smag suppen til med salt, peber og lidt sukker.
  7. Kom grøntsagerne i og giv dem nogle minutter (skal stadig have bid).
  8. Kom herefter tigerrejerne i.  Når de har skiftet farvet er de færdige – tager ca. 3-5 min.
  9. Til sidst vendes nudlerne i.

Serveres rygende varm med masser af friskhakket koriander.

 

Energi pr. person: 2507 Kj/ 597 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Kulhydrat: 12,0 g

Fedt: 4,0 g