Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
4 stk tykstegsbøffer
1 spsk smør
3 fed hvidløg
2 kviste timian
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk peber
Grov kartoffelmos:
500 g kartofler
500 g persillerod eller pastinak
50 g smør
2 dl mælk
Salt og peber
Jordskokkesalat:
200 g jordskokker
200 g grønne bønner
2 æbler
100 g spidskål
3 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
Salt og kværnet peber
Lun soyadressing:
100 g hele hasselnødder
50 g smør
½ dl soyasauce
Skal af 1 lime
½ dl limesaft
½ chili
Tykstegsbøffer med grov kartoffelmos og jordskokkesalat

Tykstegsbøffer med grov kartoffelmos og jordskokkesalat

Sådan skal du gøre: 

Til soyadressingen ristes hele hasselnødder på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem over på et viskestykke og rul skallen af. Varm smør op i en lille gryde og lad det blive brunt. Tilsæt soyasauce, limeskal, limesaft samt finthakket rød chili. Vend hasselnødder i soyadressingen.

Skræl og kog kartofler og persillerod eller pastinak sammen i en gryde, til de er møre. Mos groft og tilsæt smør og mælk. Smag til med salt og peber.

Skræl jordskokker og skær dem i tern. Kog og snit de grønne bønner fint, skær æbler i tern og snit spidskål. Vend alle ingredienser sammen til jordskokkesalaten og tilsæt citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.

Varm en pande op med smør, hele hvidløgsfed og timian. Steg tykstegsbøffer i 3 minutter på hver side. Krydr med hvidløgssalt og peber. Anret bøffer og mos med soyadressing og jordskokkesalat til.

 

Energi pr. person: 4051 kJ / 739 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Fedt: 7,5 g

Kulhydrat: 8,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN