SPAR SAMMEN - Bliv medlem i dag

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp SPAR SAMMEN.

Medlemsfordele

Se alle dine SPAR SAMMEN medlemsfordele herunder. Husk også at oprette dit betalingskort i appen. På den måde får du fratrukket fordelsrabatter, når du aktiverer dine kuponer.
Kuponer i app

Ugentlige medlemspriser

Hver uge får du særlige medlemspriser, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle medlemspriser i avisen eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens medlemspriser gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

Book et ophold og støt vild natur i Danmark

Nu kan du booke ophold med rabat i både Danmark og Europa. Vi har nemlig lavet et helt nyt samarbejde med rejsevirksomheden Happydays. Det betyder, at du som SPAR SAMMEN medlem kan booke ophold og ferier i Danmark og Europa og få op til 300 kr. i rabat pr. person på udvalgte ophold. Tilmeld dig SPAR SAMMEN og book via appen.

Når du booker dit ophold, er du samtidig med til at støtte mere vild natur i Danmark. SPAR donerer nemlig med 25 kr. for hver overnatning pr. person, til Den Danske Naturfond, som arbejder for at sikre mere plads til vild natur i Danmark.
Se betingelser vedrørende dit ophold på happydays.nu

Læs mere

Fordel hos Happydays

*Gælder kun medlemmer af SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms.

Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

I SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.
Så nu er det slut med at gemme gamle kvitteringer. I vores fordelsapp kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

Du finder dine digitale kvitteringer i appen på de tre prikker nederst i appen.

Fordelsapp SPAR SAMMEN

Ugens avis

I SPAR SAMMEN appen kan du altid finde ugens avis. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Se ugens avis”.

Find butik og se åbningstider

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider. På kortet kan du se placeringen af alle SPAR-butikker i Danmark samt deres adresse og åbningstider.

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen
Læs mere her

Du kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER

;