SPAR SAMMEN - Bliv medlem i dag

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp SPAR SAMMEN.

Medlemsfordele

Se alle dine SPAR SAMMEN medlemsfordele herunder. Husk også at oprette dit betalingskort i appen. På den måde får du fratrukket fordelsrabatter, når du aktiverer dine kuponer.

*Gælder kun medlemmer af SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og via push besked i app.

SPIL & VIND

I SPAR SAMMEN appen kan du også spille sjove og underholdende spil og er du rigtig heldig, kan du vinde varer fra butikken! Husk at dit betalingskort skal være tilknyttet for at kunne deltage i spil og afhente dine præmier.
SPAR SAMMEN
SPAR SAMMEN

Digitale kvitteringer

I SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.
Så nu er det slut med at gemme gamle kvitteringer. I vores fordelsapp kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

Du finder dine digitale kvitteringer i appen på de tre prikker nederst i appen.

SPAR SAMMEN

Ugentlige medlemspriser

Hver uge får du særlige medlemspriser, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle medlemspriser i ugens avis eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens medlemspriser gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

SPAR SAMMEN

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider. På kortet kan du se placeringen af alle SPAR-butikker i Danmark samt deres adresse og åbningstider.

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen
Læs mere her

Du kan læse vores vilkår for medlemskab HER

;