HjemOpskrifterAuberginepuré

Auberginepuré

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 1 stor aubergine
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 1 saften fra citron (usprøjtet)
  • 0.5 bundt kruspersille
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bag auberginen hel i ovnen i ca. 30-40 min (skal være mør og faldet lidt sammen).

  • 2.
    Skrab indmaden ud og hak det groft.

  • 3.
    Bland med hakket hvidløg, olivenolie, creme fraiche og citronsaft.

  • 4.
    Smag til med salt og peber og vend hakket persille i.

  • 5.
    Smager godt til bl.a. fisk og kylling eller som dip til snacks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3323 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 3.5 %1.2 g
Kulhydrat: 8.3 %2.8 g
Fedt: 88.2 %13.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;