Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
1 stor aubergine
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl creme fraiche
saften fra 1 citron
0,5 bdt persille
Salt + peber

Auberginepuré

Sådan skal du gøre: 
  1. Bag auberginen hel i ovnen i ca. 30-40 min (skal være mør og faldet lidt sammen).
  2. Skrab indmaden ud og hak det groft.
  3. Bland med hakket hvidløg, olivenolie, creme fraiche og citronsaft.
  4. Smag til med salt og peber og vend hakket persille i.

 Smager godt til bl.a. fisk og kylling eller som dip til snacks.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN