Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Bagt torsk med linsesalat og rødbede/æble-vinaigrette
Bagt torsk med linsesalat og rødbede/æble-vinaigrette
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
torskefileter
800 g
smør
100 g
hvidvin
1 dl
kogte grønne linser i vand
4 dl
grøn squash
1 stk
løg
1 stk
olivenolie
2 spsk
eddike
2 spsk
rødbeder skrællet eller skåret i tern
3 stk
æbler i tern
3 stk
sennep
1 spsk
kapers
1 spsk
honning
2 spsk
æbleeddike
2 spsk
kruspersille
0.5 bundt
Sådan gør du
1.
Skær torsken i 4 ensartede stykker og kom dem i en bradepande med bagepapir.
2.
Kom smør og hvidvin over.
3.
Krydr med salt og peber.
4.
Tænd ovnen på 175 grader Skær courgetter i tern og hak løg og persille.
5.
Vend det sammen med de kogte linser og tilsæt olivenolie og eddike.
6.
Sæt fisken i ovnen.
7.
Varm æbleeddike og honning i en lille gryde.
8.
Tilsæt rødbede og æble.
9.
Kog et par minutter.
10.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad vinaigretten simre yderligere et par minutter.
11.
Tag fisken ud af ovnen.
12.
Kom linsesalaten på en tallerken, anret fisken ovenpå og slut af med den lune vinaigrette.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12354 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
534 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.5 g
Protein:
22.6 %
7.1 g
Kulhydrat:
27.5 %
8.6 g
Fedt:
47.6 %
6.9 g
Alkohol:
2.3 %
0.4 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;