Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
500 g hakket svinekød
1 æg
1 dl mel
1 spsk. revet løg
2 dl bouillon
Salt & peber
Karrysovs:
1 lille finthakket løg
3 spsk. smør
1 revet æble
½ spsk. karry
3 spsk. mel
ca. 6 dl kødbollevand

Boller i karry

Sådan skal du gøre: 
  1. Rør det hakkede kød med æg, mel, løg og rør væden i lidt ad gangen.
  2. Krydr farsen med salt og peber og lad farsen hvile 15 min. i køleskabet.
  3. Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
  4. Form kødboller med en ske og kom dem i kogende vand – kog kun et lag boller ad gangen.
  5. Lad dem koge ved svag varme 8-10 min. eller til bollerne er faste.
  6. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.

Karrysovs:

  1. Damp det hakkede løg klart i smørret og kom det revne æble i.
  2. Rør karry i og lad det kort svitse med. Rør melet i og spæd med væden fra kødbollerne.
  3. Kog igennem i få minutter. Smag sovsen til med salt og peber og kom kødbollerne i og varm dem i sovsen.
Del på
LÆS TILBUDSAVISEN