Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Boller i karry
Boller i karry
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
500 g hakket grisekød (ca. 6% fedt)
1 dl hvedemel
1 spsk revet løg
2 dl grøntsagsbouillon
salt & sort peber
1 spsk lille finthakket løg
3 spsk smør
1 revet æble
0.5 spsk karry
3 dl hvedemel
6 dl vand fra kødbollerne
SÅDAN GØR DU
1.
Rør det hakkede kød med æg, mel, løg og rør væden i lidt ad gangen.
2.
Krydr farsen med salt og peber og lad farsen hvile 15 min. i køleskabet.
3.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
4.
Form kødboller med en ske og kom dem i kogende vand – kog kun et lag boller ad gangen.
5.
Lad dem koge ved svag varme 8-10 min. eller til bollerne er faste.
6.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.
7.
Karrysovs: Damp det hakkede løg klart i smørret og kom det revne æble i.
8.
Rør karry i og lad det kort svitse med.
9.
Rør melet i og spæd med væden fra kødbollerne.
10.
Kog igennem i få minutter.
11.
Smag sovsen til med salt og peber og kom kødbollerne i og varm dem i sovsen.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6371 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
374 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
32.7 %
7.2 g
Kulhydrat:
22.7 %
5.0 g
Fedt:
44.6 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;