Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Boller i karry
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
500 g hakket svinekød 1 æg 1 dl mel 1 spsk. revet løg 2 dl bouillon Salt & peber Karrysovs: 1 lille finthakket løg 3 spsk. smør 1 revet æble ½ spsk. karry 3 spsk. mel ca. 6 dl kødbollevand
Sådan gør du
Rør det hakkede kød med æg, mel, løg og rør væden i lidt ad gangen.
Krydr farsen med salt og peber og lad farsen hvile 15 min. i køleskabet.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Form kødboller med en ske og kom dem i kogende vand – kog kun et lag boller ad gangen.
Lad dem koge ved svag varme 8-10 min. eller til bollerne er faste.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.
Karrysovs:
Damp det hakkede løg klart i smørret og kom det revne æble i.
Rør karry i og lad det kort svitse med. Rør melet i og spæd med væden fra kødbollerne.
Kog igennem i få minutter. Smag sovsen til med salt og peber og kom kødbollerne i og varm dem i sovsen.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube