Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Braiseret andelår med rødkål
Braiseret andelår med rødkål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
andelår
4 stk
rødvin
0.5 flaske
timianblad
1 stk
fed hvidløg
2 stk
gulerod
1 stk
løg
1 stk
olivenolie
0
rødvin eller portvin
1 dl
0.5 rødkål
0.5
kanelstang
1 stk
stjerneanis
3 stk
mørk øl
1 stk
æblemost
2 dl
æbleeddike
2 dl
sukker
200 g
Sådan gør du
1.
Andelår: Krydr andelårene med salt og peber brun dem godt af i lidt olie.
2.
Kom dem i et ildfastfad.
3.
Kom rødvin, timian, gulerod, hvidløg, og løg ved.
4.
Lad dem braisere ca. 2,5-3 timer.
5.
Sigt væden fra og gem andelårene (gerne til næste dag).
6.
Skum fedtet fra væden og kog saucen ind med lidt ekstra rødvin eller portvin.
7.
Sæt andelårene til side.
8.
Rødkål: Snit rødkålen groft og kom den i en gryde med most, øl, æbleeddike og krydderier.
9.
Lad kålen simre ca. 40-60 minutter.
10.
Steg andelårene møre i en 180 grader varm oven.
11.
Tager ca. 15 min.
12.
Varm fonden op og smag den til med salt, peber og evt. lidt sukker.
13.
Monter saucen med smørret skåret i små terninger.
Fjerkræ
Jul
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
26116 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
941 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.3 g
Protein:
9.3 %
5.1 g
Kulhydrat:
16.5 %
9.1 g
Fedt:
67.2 %
17.1 g
Alkohol:
7 %
2.2 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
;