Sådan gør du
Tilberedning
1.
Læg husblassen i blød i koldt vand i cirka 5 minutter.
2.
I en tykbundet gryde bringes 1 dl kakaomælk, sukker og kakaopulver i kog, mens der røres af og til.
4.
Træk husblassen op af vandet og tilsæt den til den lune kakaoblanding, rør indtil både husblas og sukker er helt opløst.
5.
Hæld derefter blandingen i en skål sammen med resten af kakaomælken.
6.
Sæt skålen i køleskabet og pisk fløden til let skum imens.
7.
Pisk derefter kakaoblandingen langsomt i flødeskummet i en tynd stråle.
8.
Fordel desserten i 8 glas og dæk dem til, før de stilles i køleskabet i mindst 4 timer.
Ved servering
Pisk fløden til et let skum og fordel det oven på chokolademousserne. Pynt med chokolade, frysetørrede hindbær og eventuelt lidt festligt papirpynt.
Denne opskrift er udarbejdet af Arla
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4153 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
593 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | - | 0.2 g |
Protein: | 11.7 % | 4.1 g |
Kulhydrat: | 36.6 % | 12.8 g |
Fedt: | 51.7 % | 8.3 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |