Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Coq au vin
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
4 stk kyllingeoverlår4 stk kyllingeunderlår4 stk kyllingevinger1 fl rødvin500 g svampe6 skalotteløg2 fed hvidløg300 g bacon1 kvist citrontimian1 dl melOlivenolie til stegningLidt æbleeddikeSalt + peber
Sådan gør du
Vend kyllingestykkerne i mel og krydr med salt og peber.
Varm olie i en stor stegegryde og brun kyllingestykkerne godt lidt ad gangen.
Tag dem op og svits 2 skalotteløg og hvidløg.
Hæld en flaske rødvin på og kom kyllingen tilbage i gryden.
Kom timian på og krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad retten simre ca. 50-60 min.
Imens renses svampe, bacon skæres ud og skalotteløg halveres.
Steg først baconen sprødt på en pande.
Tag dem af og steg svampe og løg i baconfedtet.
Kom svampe og løg ned til gryden med kyllingen og lad det varme godt igennem.
Hvis man ikke synes at saucen har nok smag, kan man si den og koge den yderligere ind og varme, kylling, bacon, svampe og løg heri bagefter.
Smag til med salt, peber og evt. lidt æbleeddike.
Det sprøde bacon drysses over til sidst.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube