HjemOpskrifterFarsbrød med rødkålssalat

Farsbrød med rødkålssalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 200 g revet gulerødder
  • 2 hakket løg
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • hvedemel
  • salt & sort peber
  • 400 g rødkål
  • 1 granatæble
  • 1 appelsin
  • 4 spsk olivenolie
  • pebermynteblad

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland oksekød med gulerod, løg, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber.

  • 2.
    Rør det sammen til en fars og lad det trække i mindst 30 min. i køleskabet.

  • 3.
    Tag det ud og form det til et aflangt brød og læg det i en bradepande.

  • 4.
    Bag det 30-40 min. på 200 grader.

  • 5.
    Til salaten snittes rødkålen helt fint.

  • 6.
    Vend granatæble og plukket mynte i.

  • 7.
    Rør appelsinsaft og olivenolie sammen og hæld over salaten.

  • 8.
    Skær stegen i skiver og server med rødkålssalaten og et groft brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7594 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
370 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 33.8 %7.4 g
Kulhydrat: 18.6 %4.1 g
Fedt: 47.6 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;