Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Farsbrød med rødkålssalat
Farsbrød med rødkålssalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
200 g revet gulerødder
2 hakket løg
4 æg
2 dl mælk
hvedemel
salt & sort peber
400 g rødkål
1 granatæble
1 appelsin
4 spsk olivenolie
pebermynteblad
SÅDAN GØR DU
1.
Bland oksekød med gulerod, løg, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber.
2.
Rør det sammen til en fars og lad det trække i mindst 30 min. i køleskabet.
3.
Tag det ud og form det til et aflangt brød og læg det i en bradepande.
4.
Bag det 30-40 min. på 200 grader.
5.
Til salaten snittes rødkålen helt fint.
6.
Vend granatæble og plukket mynte i.
7.
Rør appelsinsaft og olivenolie sammen og hæld over salaten.
8.
Skær stegen i skiver og server med rødkålssalaten og et groft brød.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7594 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
370 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
33.8 %
7.4 g
Kulhydrat:
18.6 %
4.1 g
Fedt:
47.6 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube
;