HjemOpskrifterFarsbrød med rødkålssalat

Farsbrød med rødkålssalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket oksekød (ca. 6% fedt)500 g
  • revet gulerødder200 g
  • hakket løg2 stk
  • æg4 stk
  • mælk2 dl
  • hvedemel0
  • salt & sort peber0
  • rødkål400 g
  • granatæble1 stk
  • appelsin1 stk
  • olivenolie4 spsk
  • pebermynteblad0

Sådan gør du

  • 1.
    Bland oksekød med gulerod, løg, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber.

  • 2.
    Rør det sammen til en fars og lad det trække i mindst 30 min. i køleskabet.

  • 3.
    Tag det ud og form det til et aflangt brød og læg det i en bradepande.

  • 4.
    Bag det 30-40 min. på 200 grader.

  • 5.
    Til salaten snittes rødkålen helt fint.

  • 6.
    Vend granatæble og plukket mynte i.

  • 7.
    Rør appelsinsaft og olivenolie sammen og hæld over salaten.

  • 8.
    Skær stegen i skiver og server med rødkålssalaten og et groft brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7594 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
370 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.8 g
Protein: 33.8 %7.4 g
Kulhydrat: 18.6 %4.1 g
Fedt: 47.6 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;