HjemOpskrifterFarsbrød med spinat

Farsbrød med spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket grisekød (ca. 12% fedt)500 g
  • optøet frossen helbladet spinat400 g
  • groft salt1 tsk
  • finthakket løg1 stk
  • finthakket fed hvidløg1 stk
  • friskkværnet peber0.5 tsk
  • Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%200 g
  • mælk1 dl
  • hvedemel3 spsk

Sådan gør du

  • 1.
    Kom spinaten i en sigte og pres den fri for væde.

  • 2.
    Skil spinaten let fra hinanden.

  • 3.
    Rør det hakkede kød med salt godt sammen.

  • 4.
    Tilsæt løg, hvidløg, peber og hytteost.

  • 5.
    Rør mælken i lidt efter lidt og derefter melet.

  • 6.
    Rør farsen godt sammen og vend spinaten i.

  • 7.
    Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

  • 8.
    Form farsen til et lille brød og læg det i en bradepande.

  • 9.
    Bag det i midten af ovnen ved 225 grader i ca. 45 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5414 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
411 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.8 g
Protein: 44.4 %10.7 g
Kulhydrat: 11.6 %2.8 g
Fedt: 44 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;