Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Farsbrød med spinat
Farsbrød med spinat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
hakket grisekød (ca. 12% fedt)
500 g
optøet frossen helbladet spinat
400 g
groft salt
1 tsk
finthakket løg
1 stk
finthakket fed hvidløg
1 stk
friskkværnet peber
0.5 tsk
Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%
200 g
mælk
1 dl
hvedemel
3 spsk
Sådan gør du
1.
Kom spinaten i en sigte og pres den fri for væde.
2.
Skil spinaten let fra hinanden.
3.
Rør det hakkede kød med salt godt sammen.
4.
Tilsæt løg, hvidløg, peber og hytteost.
5.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter melet.
6.
Rør farsen godt sammen og vend spinaten i.
7.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
8.
Form farsen til et lille brød og læg det i en bradepande.
9.
Bag det i midten af ovnen ved 225 grader i ca. 45 min.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5414 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
411 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
44.4 %
10.7 g
Kulhydrat:
11.6 %
2.8 g
Fedt:
44 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;