HjemOpskrifterGrillede fyldte peberfrugter med kikærter, quinoa og sesamdressing

Grillede fyldte peberfrugter med kikærter, quinoa og sesamdressing

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • sort quinoa135 g
  • røde peberfrugter4 stykke
  • forårsløg3 stykke
  • fed hvidløg4 stykke
  • hakkede tomater400 g
  • harissa1 spsk
  • herbes de Provence1 spsk
  • kogte kogte kikærter400 g
  • olivenolie2 spsk
  • paprika til drys0
  • forårsløg til pynt0
Sesamdressing:
  • yoghurt200 ml
  • tahin2 spsk
  • stødt spidskommen1 tsk
  • fed hvidløg1 stykke
  • salt & peber0

Sådan gør du

  • 1.
    kær peberfrugterne i halve på langs.

  • 2.
    Fjern kernerne.

  • 3.
    Bland alle ingredienserne nænsomt sammen i en skål, og fordel det ned i peberfrugterne.

  • 4.
    Grill peberfrugterne ved medium varme i ca. 15 min.

  • 5.
    Læg peberfrugterne i en bradepande, og dryp dem med lidt ekstra olivenolie.

  • 6.
    Drys med salt og peber.

  • 7.
    Lad dem riste i yderligere 10-15 min. med låget lukket på grillen.

  • 8.
    Rør alle ingredienserne sammen til sesamdressingen.

  • 9.
    Server peberfrugterne på et passende fad.

  • 10.
    Drys med paprika og de fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6085 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
326 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.9 g
Protein: 17.9 %3.4 g
Kulhydrat: 41.8 %8.0 g
Fedt: 40.3 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;