HjemOpskrifterGrillede fyldte peberfrugter med kikærter, quinoa og sesamdressing

Grillede fyldte peberfrugter med kikærter, quinoa og sesamdressing

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 135 g sort quinoa
  • 4 røde peberfrugter
  • 3 forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 spsk harissa
  • 1 spsk herbes de Provence
  • 400 g kogte kogte kikærter
  • 2 spsk olivenolie
  • paprika til drys
  • forårsløg til pynt
Sesamdressing:
  • 200 ml yoghurt
  • 2 spsk tahin
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • salt & peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    kær peberfrugterne i halve på langs.

  • 2.
    Fjern kernerne.

  • 3.
    Bland alle ingredienserne nænsomt sammen i en skål, og fordel det ned i peberfrugterne.

  • 4.
    Grill peberfrugterne ved medium varme i ca. 15 min.

  • 5.
    Læg peberfrugterne i en bradepande, og dryp dem med lidt ekstra olivenolie.

  • 6.
    Drys med salt og peber.

  • 7.
    Lad dem riste i yderligere 10-15 min. med låget lukket på grillen.

  • 8.
    Rør alle ingredienserne sammen til sesamdressingen.

  • 9.
    Server peberfrugterne på et passende fad.

  • 10.
    Drys med paprika og de fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6038 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
323 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 17.9 %3.4 g
Kulhydrat: 41.6 %7.9 g
Fedt: 40.5 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;