HjemOpskrifterGrillet entrecote med parmesanost og basilikum

Grillet entrecote med parmesanost og basilikum

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
dressing til kartoffelsalat
  • olivenolie4 spsk
  • æbleeddike1 spsk
  • dijonsennep1 spsk
  • salt & friskkværnet peber0
fyld
  • kruspersille hakket1 dl
  • frisk dild hakket1 dl
  • kapers grofthakket50 g
  • radiser i skiver150 g
  • kogte afkølede nye kartofler600 g
  • entrecote4 stk
  • salt & friskkværnet peber0
  • træspyd4 stk
  • parmigiano reggiano20 g
  • frisk basilikum0
grillet grønt
  • grønne asparges150 g
  • gulerødder200 g
  • olie til grill0
  • rygeost 10% fra forretten tilsmagt med ½ dl hakket purløg til de grillede grønsager.3 spsk

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk olivenolie, æbleeddike og dijonsennep sammen til en cremet dressing – smag til.

  • 2.
    Vend persille, dild og kapers i dressingen.

  • 3.
    Skær kartofler i halve eller skiver.

  • 4.
    Vend dressingen sammen med radiser og kartofler.

  • 5.
    Knæk enderne af aspargesene.

  • 6.
    Del gulerødderne på langs.

  • 7.
    Blancher gulerødderne i kogende letsaltet vand i ca. 1-2 min.

  • 8.
    Lad dem dampe af, vend gulerødder samt asparges med lidt olie.

  • 9.
    Krydr bøfferne med salt og peber.

  • 10.
    Grill dem ca. 2-3 min. på hver side og lad dem hvile indtil servering.

  • 11.
    Grill imens grøntsagerne til de har grillmønstre.

  • 12.
    Del bøfferne i to og læg dem oven på hinanden - stik et træspyd igennem.

  • 13.
    Drys med revet parmesanost og basilikum.

  • 14.
    Server med kartoffelsalat, grillede grønsager og rygeostcreme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4748 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.5 g
Protein: 12.3 %2.5 g
Kulhydrat: 34.6 %7.1 g
Fedt: 53.1 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;