HjemOpskrifterGrov remoulade med purløg og blomkål

Grov remoulade med purløg og blomkål

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • pasteuriserede æggeblommer2 stk
  • æbleeddike2 spsk
  • dijonsennep1 spsk
  • rapsolie0
  • Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%1 dl
  • blomkål plukket i små buketter0.25 stk
  • 1 halvt glas cornichon hakket0
  • kapers2 spsk
  • grofthakket purløg1 bundt
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Æggeblommer, eddike, sennep og lidt salt og peber piskes luftigt.

  • 2.
    Tilsæt raspolie gradvist til massen bliver til en tyk mayonnaise.

  • 3.
    Rør de øvrige ingredienser i.

  • 4.
    Smag til med salt, peber og lidt mere eddike.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1294 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.0 g
Protein: 15.6 %3.4 g
Kulhydrat: 13.1 %2.9 g
Fedt: 71.3 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;