HjemOpskrifterGrov remoulade med purløg og blomkål

Grov remoulade med purløg og blomkål

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • rapsolie
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 0.25 blomkål plukket i små buketter
  • 1 halvt glas cornichon hakket
  • 2 spsk kapers
  • 1 bundt grofthakket purløg
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Æggeblommer, eddike, sennep og lidt salt og peber piskes luftigt.

  • 2.
    Tilsæt raspolie gradvist til massen bliver til en tyk mayonnaise.

  • 3.
    Rør de øvrige ingredienser i.

  • 4.
    Smag til med salt, peber og lidt mere eddike.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1294 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 15.6 %3.4 g
Kulhydrat: 13.1 %2.9 g
Fedt: 71.3 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;