Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Grov remoulade med purløg og blomkål
Grov remoulade med purløg og blomkål
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk æbleeddike
1 spsk dijonsennep
rapsolie
1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
0.25 blomkål plukket i små buketter
1 halvt glas cornichon hakket
2 spsk kapers
1 bundt grofthakket purløg
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Æggeblommer, eddike, sennep og lidt salt og peber piskes luftigt.
2.
Tilsæt raspolie gradvist til massen bliver til en tyk mayonnaise.
3.
Rør de øvrige ingredienser i.
4.
Smag til med salt, peber og lidt mere eddike.
Tilbehør
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1294 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
15.6 %
3.4 g
Kulhydrat:
13.1 %
2.9 g
Fedt:
71.3 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube
;