Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
120-240 min
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 dl yoghurt natural
3 spsk. honning
40 g solsikkekerner
50 g grahamsmel
120 g revet gulerod
1 1/2 tsk. groft salt
300-450 g hvedemel
40 g græskarkerner
1 tsk. groft seasalt

Gulerodsboller

Sådan skal du gøre: 

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt yoghurt, honning, solsikkekerner, grahamsmel, gulerødder og salt. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring – brug gerne en røremaskine. Dejen skal ikke være for fast, men klistret. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 1 time.

Form ca. 12 store boller med fugtige fingre, vend dem i græskarkerner og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. 30 min. Drys med salt og bag bollerne midt i ovnen til de er gyldne i ca. 15-17 min. ved 225 grader. Lad dem køle af på en bagerist.

 

Energi pr. stk:  840 Kj/200 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,1 g.
Kulhydrat: 34,1  g.

Fedt: 4,7 g.

 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN