Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Gulerodsboller
Gulerodsboller
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
25 g gær
3 dl lunkent vand
100 g yoghurt naturel
3 spsk honning
40 g solsikkekerner
50 g grahamsmel
120 g revet gulerødder
1.5 tsk groft salt
450 g hvedemel
40 g græskarkerner
1 tsk havsalt
SÅDAN GØR DU
1.
Rør gær og vand sammen i en skål.
2.
Tilsæt yoghurt, honning, solsikkekerner, grahamsmel, gulerødder og salt.
3.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring – brug gerne en røremaskine.
4.
Dejen skal ikke være for fast, men klistret.
5.
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 1 time.
6.
Form ca. 12 store boller med fugtige fingre, vend dem i græskarkerner og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
7.
Lad dem efterhæve i ca. 30 min.
8.
Drys med salt og bag bollerne midt i ovnen til de er gyldne i ca. 15-17 min. ved 225 grader.
9.
Lad dem køle af på en bagerist.
Grøntsager
Brød og kager
Morgenmad & Brunch
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10210 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
862 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
11.8 %
6.0 g
Kulhydrat:
68.4 %
34.7 g
Fedt:
19.8 %
4.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;