Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Gulerodsboller
Gulerodsboller
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
gær
25 g
lunkent vand
3 dl
yoghurt naturel
100 g
honning
3 spsk
solsikkekerner
40 g
grahamsmel
50 g
revet gulerødder
120 g
groft salt
1.5 tsk
hvedemel
450 g
græskarkerner
40 g
havsalt
1 tsk
Sådan gør du
1.
Rør gær og vand sammen i en skål.
2.
Tilsæt yoghurt, honning, solsikkekerner, grahamsmel, gulerødder og salt.
3.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring – brug gerne en røremaskine.
4.
Dejen skal ikke være for fast, men klistret.
5.
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 1 time.
6.
Form ca. 12 store boller med fugtige fingre, vend dem i græskarkerner og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
7.
Lad dem efterhæve i ca. 30 min.
8.
Drys med salt og bag bollerne midt i ovnen til de er gyldne i ca. 15-17 min. ved 225 grader.
9.
Lad dem køle af på en bagerist.
Grøntsager
Brød og kager
Morgenmad & Brunch
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10460 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
870 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
2.9 g
Protein:
11.6 %
5.9 g
Kulhydrat:
69.1 %
35.4 g
Fedt:
19.3 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;