HjemOpskrifterGullasch med tykkam og krydret pølse

Gullasch med tykkam og krydret pølse

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • kalvetykkamme800 g
  • chorizopølser150 g
  • koncentreret tomatpuré1 dåse
  • flået tomat1 dåse
  • hakket løg1 stk
  • hakket fed hvidløg2 stk
  • gulerod1 stk
  • champignoner500 g
  • olivenolie0
  • timianblad1 stk
  • 2-3 spsk paprika0
  • Maizena majsstivelse1 spsk
  • lidt æbleeddike1
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Varm olivenolie op i en god stegegryde og brun kødet godt.

  • 3.
    Tag kødet op og svits løg og hvidløg.

  • 4.
    Kom kødet tilbage i gryden og drys paprika på.

  • 5.
    Kom tomatpure på og vend godt rundt.

  • 6.
    Kom flåede tomater ved og dæk med vand.

  • 7.
    Kom timian og æbleeddike på.

  • 8.
    Lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

  • 9.
    I mens steges svampe godt af på en pande.

  • 10.
    Skær gulerødder i mindre tern.

  • 11.
    Kom gulerødder og svampe i retten og lad det simre ca. 15 min.

  • 12.
    Skær chorizo i mindre stykker og rist i lidt olivenolie.

  • 13.
    Rør lidt maizena ud i lidt koldt vand.

  • 14.
    Kom det i gryden så saucen jævner.

  • 15.
    Smag til med salt, peber og æbleeddike.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9152 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 37.7 %9.7 g
Kulhydrat: 10.1 %2.6 g
Fedt: 52.2 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;