Italiensk kødsauce med tomat

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Italiensk kødsauce med tomat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g spaghetti2 spsk. olivenolie400 g hakket oksekød1 tsk. salt3 fed hvidløg i skiver½ tsk. tørret chiliflager75 g sorte oliven uden sten 1 ds. hakkede tomater 400 gPynt:50 g revet parmesanost50 g revet cheddarost100 g cherrytomaterFrisk basilikum

Sådan gør du

Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.

Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hakket oksekød til det er brunet.

Kom salt, hvidløg og chiliflager i og sauter i 2-3 min. Kom sorte oliven og hakkede tomater i og rør rundt. Lad det simre i 5-10 min.

Vend den afdryppede spaghetti i kødsaucen og server staks med revet parmesanost blandet med revet cheddar. Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.

 

Energi pr. person:  2824 Kj/  672 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,0 g.

Kulhydrat: 17,5 g.

Fedt: 8,0 g.