Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
300 g spaghetti
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
3 fed hvidløg i skiver
½ tsk. tørret chiliflager
75 g sorte oliven uden sten
1 ds. hakkede tomater 400 g
Pynt:
50 g revet parmesanost
50 g revet cheddarost
100 g cherrytomater
Frisk basilikum
Italiensk kødsauce med tomat

Italiensk kødsauce med tomat

Sådan skal du gøre: 

Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.

Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hakket oksekød til det er brunet.

Kom salt, hvidløg og chiliflager i og sauter i 2-3 min. Kom sorte oliven og hakkede tomater i og rør rundt. Lad det simre i 5-10 min.

Vend den afdryppede spaghetti i kødsaucen og server staks med revet parmesanost blandet med revet cheddar. Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.

 

Energi pr. person:  2824 Kj/  672 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,0 g.

Kulhydrat: 17,5 g.

Fedt: 8,0 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN