HjemOpskrifterItaliensk kødsauce med tomat

Italiensk kødsauce med tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • tørret spaghetti300 g
  • olivenolie2 spsk
  • hakket oksekød (ca. 12% fedt)400 g
  • salt1 tsk
  • fed hvidløg3 stk
  • tørret chiliflage0.5 tsk
  • oliven uden sten75 g
  • hakket tomat1 dåse
pynt
  • revet parmigiano reggiano50 g
  • revet lagret cheddarost50 g
  • cherrytomater100 g
  • frisk basilikum0

Sådan gør du

  • 1.
    Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.

  • 2.
    Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hakket oksekød til det er brunet.

  • 3.
    Kom salt, hvidløg og chiliflager i og sauter i 2-3 min.

  • 4.
    Kom sorte oliven og hakkede tomater i og rør rundt.

  • 5.
    Lad det simre i 5-10 min.

  • 6.
    Vend den afdryppede spaghetti i kødsaucen og server staks med revet parmesanost blandet med revet cheddar.

  • 7.
    Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11553 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
815 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.2 g
Protein: 22.5 %10.8 g
Kulhydrat: 35 %16.8 g
Fedt: 42.5 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;