Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Italiensk kødsauce med tomat
Italiensk kødsauce med tomat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g tørret spaghetti
2 spsk olivenolie
400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
1 tsk salt
3 fed hvidløg
0.5 tsk tørret chiliflage
75 g sorte oliven uden sten
1 dåse hakket tomat
pynt
50 g revet parmesanost
50 g revet lagret cheddarost
100 g cherrytomater
frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1.
Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.
2.
Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hakket oksekød til det er brunet.
3.
Kom salt, hvidløg og chiliflager i og sauter i 2-3 min.
4.
Kom sorte oliven og hakkede tomater i og rør rundt.
5.
Lad det simre i 5-10 min.
6.
Vend den afdryppede spaghetti i kødsaucen og server staks med revet parmesanost blandet med revet cheddar.
7.
Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.
Grøntsager
Italiensk
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11553 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
815 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
22.5 %
10.8 g
Kulhydrat:
35 %
16.8 g
Fedt:
42.5 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;