HjemOpskrifterItaliensk kødsauce med tomat

Italiensk kødsauce med tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g tørret spaghetti
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 tsk salt
  • 3 fed hvidløg
  • 0.5 tsk tørret chiliflage
  • 75 g sorte oliven uden sten
  • 1 dåse hakket tomat
pynt
  • 50 g revet parmesanost
  • 50 g revet lagret cheddarost
  • 100 g cherrytomater
  • frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.

  • 2.
    Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hakket oksekød til det er brunet.

  • 3.
    Kom salt, hvidløg og chiliflager i og sauter i 2-3 min.

  • 4.
    Kom sorte oliven og hakkede tomater i og rør rundt.

  • 5.
    Lad det simre i 5-10 min.

  • 6.
    Vend den afdryppede spaghetti i kødsaucen og server staks med revet parmesanost blandet med revet cheddar.

  • 7.
    Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11553 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
815 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 22.5 %10.8 g
Kulhydrat: 35 %16.8 g
Fedt: 42.5 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;