Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
4 bagekartofler
3 porrer
2 løg
2 fede hvidløg
2 spsk. Karry
1 kvist timian
2 l grøntsagsbouillon
0,25 l piskefløde
Saft fra 0,5-1 citron
Salt og peber

Kartoffel-/porresuppe

Sådan skal du gøre: 
  1. Hak løg og hvidløg og steg det let i olivenolie.
  2. Tilsæt karry og bland godt rundt.
  3. Kom porrer og kartofler ved og lad det stege et par minutter.
  4. Hæld bouillon på og kom timian i.
  5. Krydr med salt og peber.
  6. Kog det hele godt igennem og lad det hele simre i 30-40 minutter.
  7. Purer suppen med en stavblender og tilsæt fløde.
  8. Lad den koge yderligere igennem ca. 10 min.
  9. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Server med purløg, sprød bacon eller croutoner samt et godt brød.

 

Energi pr. person: 2147 Kj/ 511 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,0 g
Kulhydrat: 5,0 g

Fedt: 2,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN