Det skal du bruge
0-30 min
400 g hakket svine-og kalvekød, 8-12%
1 tsk salt og ½ tsk peber
1 æg
1 løg
½ dl hvedemel
1 dl minimælk
1 pose Beauvais NEM Klassisk Karrysauce, 280 g
1 Gestus Parboiled kogeposeris, 125 g
Tips til lidt ekstra: 

Server mangochutney og/ eller grofthakkede peanuts til.

Den anden halvdel af farsen kan koges i bouillon som kødboller eller steges til frikadeller. Begge dele kan opbevares i køleskab og bruges i løbet af et par dage eller fryses. Kødbollerne kan også koges i en tomatsauce og spises med fx pasta.

Blandet grøn salat kan serveres til.

Kødboller i karry med ris

Sådan skal du gøre: 

Kog risen ifølge tilberedning på pakken.

Rør kødet med salt, peber, æg, revet løg, mel og mælk. Rør til det er ensartet og sammenhængende. Af den halve portion fars formes 10-12 kødboller med en ske. Opvarm den færdige karrysauce i en gryde. Læg kødbollerne i saucen. Læg låg på, og kog kødet ved svag varme i ca. 10 minutter, til kødbollerne er gennemkogte.

Energi pr. person 2520 kJ – 600 kcal. Energifordeling: Fedt 34%. Kulhydrat 45%. Protein 21%.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN