Krydret gulerodssuppe

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg gulerødder1 løg2 fed hvidløg2 stk tørret chili1 l bouillon1 ds kokosmælk1 stang kanel1 spsk spidskommenSalt + peber

Sådan gør du

  1. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
  2. Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.
  3. Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.
  4. Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.
  5. Hæld bouillon ved.
  6. Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.
  7. Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.
  8. Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.
  9. Smag til med salt, peber og lime.