HjemOpskrifterKrydret gulerodssuppe

Krydret gulerodssuppe

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • gulerod1 kg
  • løg1 stk
  • fed hvidløg2 stk
  • tørret friske chilier2 stk
  • grøntsagsbouillon1 liter
  • kokosmælk1 dåse
  • kanelstang1 stk
  • stødt spidskommen1 spsk
  • salt & sort peber1

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.

  • 2.
    Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.

  • 3.
    Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.

  • 4.
    Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.

  • 5.
    Hæld bouillon ved.

  • 6.
    Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.

  • 7.
    Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.

  • 8.
    Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.

  • 9.
    Smag til med salt, peber og lime.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4971 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
192 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 7.9 %0.9 g
Kulhydrat: 34.3 %3.9 g
Fedt: 57.8 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;