Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Lasagne
Lasagne
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
1 løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
150 g gulerødder
1 dåse koncentreret tomatpuré
1 dåse hakket tomat 400 g
1 dl grøntsagsbouillon
0.5 rød chilipeber
1 liter mørk balsamicoeddike
1 tsk salt
400 g lasagneplader
200 g revet mozzarellaost eller cheddar
bechamelsauce
40 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
100 g revet mozzarellaost
0.5 tsk salt
0.5 tsk revet muskatnød
friskkværnet peber
tilbehør: grøn salat
SÅDAN GØR DU
1.
Hak løget.
2.
Varm en gryde op med smør og sautér løg og hvidløg, uden at det bruner.
3.
Kom kødet i og lad det blive brunt.
4.
Riv gulerødder groft, og kom det i gryden sammen med tomatkoncentrat, hakkede tomater, bouillon, finthakket chili, mørk balsamicoeddike og salt.
5.
Lad det simre under låg i 15 minutter.
6.
Lav bechamelsaucen imens: Kom smør i en gryde og varm det op, til det bruser.
7.
Kom mel ved og lad det bage af, kom mælk ved og rør så det ikke sætter sig i bunden.
8.
Lad det småsimre under omrøring i 5 minutter.
9.
Kom revet ost, salt, revet muskatnød og kværnet peber i.
10.
Kom lidt kødsauce i bunden af en bradepande på 25 x 30 cm., dæk med et lag lasagneplader.
11.
Kom igen kødsauce på, top med noget af bechamelsaucen og dernæst lasagne plader.
12.
Fortsæt og lad det sidste lag være bechamelsauce.
13.
Giv lasagnen 30 minutter ved 200°C, kom herefter revet ost på og giv den yderligere 15 minutter ved 200°C, til osten er gylden.
14.
Lad lasagne stå og hvile i 10 minutter inden servering med grøn salat.
Grøntsager
Okse
Italiensk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20047 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
553 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
22.7 %
7.4 g
Kulhydrat:
46.9 %
15.2 g
Fedt:
30.4 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;