HjemOpskrifterLasagne med grisekød

Lasagne med grisekød

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket grisekød (ca. 12% fedt)750 g
  • olie2 spsk
  • løg2 stk
  • flåede tomater2 dåse
  • tørret oregano3 tsk
  • salt & sort peber0
  • æg3 stk
  • Puck® salatost i blok200 g
  • lasagneplader250 g
  • revet mozzarellaost100 g

Sådan gør du

  • 1.
    Varm olien i en gryde og svits kødet ved god varme.

  • 2.
    Hak løgene fint og tilsæt sammen med resten af ingredienserne.

  • 3.
    Dæmp varmen og lad kødsovsen småkoge under låg i ca. 15 min.

  • 4.
    Smag saucen til.

  • 5.
    Pisk æggene sammen og smuldr fetaosten heri.

  • 6.
    Smør et ovnfast fad og læg et lag kødsovs i bunden, så et lag lasagneplader og derefter æggeblandingen.

  • 7.
    Gentag lagene.

  • 8.
    Slut af med æggeblandingen.

  • 9.
    Drys med revet ost.

  • 10.
    Sæt fadet på en rist midt i en kold ovn og bag lasagnen i ca. 30 min. ved 200 grader til den er gylden.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15088 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
617 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.8 g
Protein: 29.7 %10.8 g
Kulhydrat: 25.4 %9.2 g
Fedt: 44.9 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;