Kom spinaten i en blender sammen med æg, mælk, salt, peber, stødt muskatnød og mel og bland det til en ensartet dej.
2.
Varm lidt smør eller olie på en pande - ca. 22 cm i diameter.
3.
Kom 3/4 dl dej på panden ved medium varme og bag pandekagerne til de er gyldne.
4.
Skær kyllingekødet i tern, varm en pande op med olivenolie og sauter kyllingen med cayennepeber og salt til det er gennemstegt - ca. 6 min.
5.
Imens kyllingen steger skæres avokado i tern, salatosten hakkes til lidt mindre stykker, persillen hakkes fint, tomaterne skæres i halve eller kvarte både og sesamfrøene ristes let på en varm pande.
6.
Fordel kyllingen, avocado, salatost, persille, lidt citronsaft, let ristede sesamfrø og de friske cherrytomater på hver pandekage.
7.
Server pandekagerne enten åbne eller rullet sammen, evt. med lidt cremefraise. Også god til madpakken.