HjemOpskrifterMadpandekager med spinat og kyllingefyld

Madpandekager med spinat og kyllingefyld

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
madpandekager
  • 125 g spinatblade
  • 3 æg
  • 1.5 dl minimælk
  • 1.5 dl fløde
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 3 g muskatnød
  • 150 g hvedemel
fyld
  • 400 g kyllingeinderfileter i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk cayennepeber
  • 0.5 tsk salt
  • 2 avocadoer
  • 50 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 15 g kruspersille
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 20 g sesamfrø
  • 100 g cherrytomater

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom spinaten i en blender sammen med æg, mælk, salt, peber, stødt muskatnød og mel og bland det til en ensartet dej.

  • 2.
    Varm lidt smør eller olie på en pande - ca. 22 cm i diameter.

  • 3.
    Kom 3/4 dl dej på panden ved medium varme og bag pandekagerne til de er gyldne.

  • 4.
    Skær kyllingekødet i tern, varm en pande op med olivenolie og sauter kyllingen med cayennepeber og salt til det er gennemstegt - ca. 6 min.

  • 5.
    Imens kyllingen steger skæres avokado i tern, salatosten hakkes til lidt mindre stykker, persillen hakkes fint, tomaterne skæres i halve eller kvarte både og sesamfrøene ristes let på en varm pande.

  • 6.
    Fordel kyllingen, avocado, salatost, persille, lidt citronsaft, let ristede sesamfrø og de friske cherrytomater på hver pandekage.

  • 7.
    Server pandekagerne enten åbne eller rullet sammen, evt. med lidt cremefraise. Også god til madpakken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8320 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
518 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 31.3 %9.5 g
Kulhydrat: 26.4 %8.0 g
Fedt: 42.3 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;