Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
Madpandekager:
125 g frisk spinat
3 æg
1,5 dl minimælk
1,5 dl fløde
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
3 g stødt muskatnød
150 g hvedemel
Fyld:
400 g kyllingeinderfilet i tern
1 spsk. olivenolie
0,5 tsk. cayennepeber
½ tsk. salt
2 modne avocado
1 dl salatost i tern, 45+
15 g persille
1 spsk. citronsaft
20 g sesamfrø
100 g cherrytomater

Madpandekager med spinat og kyllingefyld

Sådan skal du gøre: 

Kom spinaten i en blender sammen med æg, mælk, salt, peber, stødt muskatnød og mel og bland det til en ensartet dej.

Varm lidt smør eller olie på en pande - ca. 22 cm i diameter.
Kom 3/4 dl dej på panden ved medium varme og bag pandekagerne til de er gyldne.

Skær kyllingekødet i tern, varm en pande op med olivenolie og sauter kyllingen med cayennepeber og salt til det er gennemstegt - ca. 6 min.

Imens kyllingen steger skæres avokado i tern, salatosten hakkes til lidt mindre stykker, persillen hakkes fint, tomaterne skæres i halve eller kvarte både og sesamfrøene ristes let på en varm pande.

Fordel kyllingen, avocado, salatost, persille, lidt citronsaft, let ristede sesamfrø og de friske cherrytomater på hver pandekage. Server pandekagerne enten åbne eller rullet sammen, evt. med lidt cremefraise. Også god til madpakken.

Energi pr. person:  3205 Kj/  763 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,2 g.
Kulhydrat: 8,3 g. 
Fedt: 10,6 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN