Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Mandel-ingefærkage
Mandel-ingefærkage
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
smør
250 g
sukker
250 g
æg
4 stk
hvedemel
250 g
bagepulver
2 tsk
vaniljesukker
2 tsk
stødt ingefær
1 spsk
mælk
0.5 dl
citron (usprøjtet) (saften heraf)
1 stk
mandler
200 g
smør til springform
0
mandelflager
40 g
pynt: flormelis
0
Sådan gør du
1.
Smelt smørret.
2.
Pisk sukker og æg lyst og luftigt med en elpisker.
3.
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og stødt ingefær sammen.
4.
Vend melblandingen i sukkermassen sammen med mælk og citronsaft.
5.
Hak mandler med skal, og kom dem i dejen med citronskal.
6.
Vend smeltet smør i blandingen og vend godt rundt.
7.
Kom dejen i en smurt springform på 22 cm drysset med mandelflager rundt i kanten.
8.
Bag mandelkage i midten af ovnen ved 170° C i samlet ca 50 minutter.
9.
Tag kagen ud efter 25 minutter, og kom resten af mandelflager på toppen og bag videre.
10.
Prik i kagen med en kødnål for at se, om kagen er bagt færdig.
11.
Lad kagen afkøle på rist.
12.
Pynt med sigtet flormelis.
Kager
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22596 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1622 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
3.8 g
Protein:
7.6 %
7.2 g
Kulhydrat:
34.8 %
33.2 g
Fedt:
57.6 %
25.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;