Kog perlebyg i usaltet vand til den er helt mør, ca. 20 minutter.
2.
Sigt overskydende vand fra perlebyggen, men gem den.
3.
Skær eller riv svampene i grove stykker.
4.
Snit hvidløg i tynde skiver.
5.
Steg begge dele i olivenolie på en varm pande.
6.
Svampene skal være gyldne og møre.
7.
Krydr med salt.
8.
Tilsæt de kogte perlebyg med en smule af kogevandet.
9.
Tilsæt flødeost og revet parmesan.
10.
Spæd med mere kogevand, ca. 1 dl i alt - eller koldt vand.
11.
Lad bygottoen simre i 1-2 minutter, til den er lækker og cremet.
12.
Smag til med salt og peber.
13.
Servering:
Vend rucolaen i bygottoen og lad den lune med ganske kort.
14.
Anret bygottoen i dybe tallerkner.
15.
Top med lidt revet parmesan og servér straks.
16.
TIP: Brug andre kerner hvis du vil og top gerne med ekstra grønt, Fx mere rucola, små tomater, basilikum.
17.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.