Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Osso Buco
Osso Buco
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kalveskanke
1.5 kg
gulerødder
3 stk
store løg
2 stk
persillerødder
2 stk
bladselleri
4 stilk
olie
2 spsk
smør
50 g
flåede tomater
2 dåse
koncentreret tomatpuré
3 spsk
hvidvin
3 dl
salt & sort peber
0
friskhakket kruspersille
0.5 dl
laurbærblade
2 stk
tørret timian
2 tsk
Sådan gør du
1.
Giv kødskiverne et par snit i kanten, så de ikke bøjer under stegningen.
2.
Pil løgene, og skær dem i både.
3.
Skræl rødderne og skær dem i skiver.
4.
Skær bladsellerien i tynde skiver.
5.
Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødet.
6.
Tag kødet op og svits grøntsagerne.
7.
Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt flåede tomater, tomat puré og hvidvin.
8.
Krydr med salt, peber og krydderurter.
9.
Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i ca. 2 timer.
10.
Tilbehør: Server med kartoffelmos eller ris og groft brød og drys med friskhakket persille.
Grøntsager
Gryderet
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16807 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
491 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
32.4 %
9.4 g
Kulhydrat:
9 %
2.6 g
Fedt:
53.5 %
7.1 g
Alkohol:
5.1 %
0.8 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;