Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Osso Buco
Osso Buco
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1500 g kalveskank
3 gulerødder
2 store zittauerløg
2 persillerødder
4 stilke bladselleri
2 spsk olie
50 g smør
2 dåser flåede tomater
3 spsk koncentreret tomatpuré
3 dl hvidvin
salt & sort peber
½ dl friskhakket kruspersille
2 laurbærblade
2 tsk tørret timian
SÅDAN GØR DU
1.
Giv kødskiverne et par snit i kanten, så de ikke bøjer under stegningen.
2.
Pil løgene, og skær dem i både.
3.
Skræl rødderne og skær dem i skiver.
4.
Skær bladsellerien i tynde skiver.
5.
Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødet.
6.
Tag kødet op og svits grøntsagerne.
7.
Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt flåede tomater, tomat puré og hvidvin.
8.
Krydr med salt, peber og krydderurter.
9.
Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i ca. 2 timer.
10.
Tilbehør: Server med kartoffelmos eller ris og groft brød og drys med friskhakket persille.
Grøntsager
Gryderet
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16722 kj / 3997 kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kj / 117 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
32.8 %
9.4 g
Kulhydrat:
8.1 %
2.3 g
Fedt:
54 %
7.1 g
Alkohol:
5.1 %
0.8 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;