Osso Buco

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 pakke Osso Buco2 store Løg3 Gulerødder2 Persillerødder4 stilke Bladselleri2 spsk. Olie50 g Smør2 ds. flåede Tomater 3 spsk. Tomat Puré 3 dl HvidvinSalt og Peber1/2 dl friskhakket Persille2 Laurbærblade2 tsk. Timian

Sådan gør du

Giv kødskiverne et par snit i kanten, så de ikke bøjer under stegningen. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl rødderne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i tynde skiver.
Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødet. Tag kødet op og svits grøntsagerne. Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt flåede tomater, tomat puré og hvidvin. Krydr med salt, peber og krydderurter.
Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i ca. 2 timer.

Tilbehør:
Server med kartoffelmos eller ris og groft brød og drys med friskhakket persille.